Galerie De Ruimte

jouw kunstgalerie in Overijssel

Ben je op zoek naar een galerie in Overijssel met een veelzijdig aanbod voor jong en oud?
Laat je dan verrassen door de unieke collectie van Galerie De Ruimte.

Wij zijn gevestigd in kunststad Ootmarsum en zetten werken van bekende en onbekende kunstenaars in de schijnwerpers. Onze kunstgalerie Overijssel beslaat twee verdiepingen en is er voor iedere kunstliefhebber, of je nu een grote of kleine beurs hebt.

Een veelzijdig aanbod

Niets is zo persoonlijk als kunst. Daarom vind je in onze galerie in Overijssel een breed scala aan kunstwerken. Verschillende stijlen komen aan bod, van realistisch tot abstract en van klassiek tot modern.

In de galerie vind je grootse schilderwerken, subtiel glaswerk, indrukwekkende beeldhouwwerken en alles wat daar tussenin zit. De verschillende vormen en materialen zorgen voor een verrassende collectie met werken van uitstekende kwaliteit. Ons oog voor diversiteit en kwaliteit maakt Galerie De Ruimte dé kunstgalerie Overijssel om in de gaten te houden.

Ontdek onze wisselende collecties

In onze galerie Overijssel streven we ernaar om altijd met een verrassend en inspirerend aanbod te komen. Daarom wisselt onze collectie iedere zes weken. Zo vind je hier altijd de nieuwste werken van kunstenaars uit Nederland en België.

De nauwkeurig samengestelde collectie biedt niet alleen inspiratie voor je eigen woning. Zo vinden wij het ook belangrijk om de echte kunstervaring te creëren in onze kunstgalerie in Overijssel. Dat doen wij door sprekende kunst aan te bieden die verrast, verwondert en verrijkt.

Kom langs bij onze galerie Overijssel

Kom genieten van mooie kunst of ontdek pronkstukken die je interieur of exterieur compleet maken. Het kan allemaal bij onze galerie in Overijssel. Onze deuren staan open voor iedere kunstliefhebber die van onze zorgvuldig samengestelde kunstcollectie wil genieten.

Wij helpen je ook graag op weg met stylingadvies en vertellen je alles wat je wilt weten over de bijzondere stukken in onze collectie. Ben je benieuwd? Kom dan vooral langs bij onze kunstgalerie Overijssel.