Over ons

Kunst moet voor iedereen bereikbaar zijn.

Wij zijn er voor jou als het gaat over

kunstverkoop, kunstbeleving, kunsteducatie en kunst maken.

 • Ben je op zoek naar een mooi kunstwerk om je interieur net dát gouden randje te geven?
 • Of zoek je een kunstwerk dat bij jouw werkomgeving past en de uitstraling van jouw bedrijf benadrukt?
 • Wil je met vrienden, familie, collega’s een rondleiding met ter afsluiting een kop koffie met wat lekkers?
 • Wil je je verdiepen (in groepsverband) in kunstgeschiedenis of zelf iets doén met kunst?

Dan moet je beslist eens verder op de site van Galerie De Ruimte rondneuzen.
Of nog leuker: Kom langs in de galerie in het Brabantse Geldrop! (bij Eindhoven)

   Kunstverkoop

Galerie De Ruimte in Geldrop, 10 minuten rijden vanaf Eindhoven is een parel in Brabant waar op 250 m2 oppervlak een brede, artistiek hoog kwalitatieve kunstcollectie tentoongesteld staat. De selectie is zorgvuldig gekozen uit verschillende kunstdisciplines en wordt kundig gepresenteerd.

Dienstverlening

Als kunstmakelaar bied ik jou met onze dienstverlening volop mogelijkheden dát kunstwerk aan te kopen waar het hart sneller van gaat kloppen.

Hoe we dat doen?

 • Expositie
  Iedere 10 weken presenteren wij een nieuwe expositie met werk uit verschillende kunstdisciplines van kunstenaars met internationale allure. De kunstcollectie bestaat uit schilderijen van realistisch tot abstract, glasobjecten, beelden van brons, steen, staal en keramiek en sieraden.  Kijk hier voor een kunstenaarsoverzicht.
 • Kunstadvies.
  Kun je het kunstwerk niet in de galerie vinden?
  Onze gratis dienstverlening is je te helpen zoeken naar het kunstwerk dat je voor ogen hebt. Maak hiervoor een afspraak met Sigrid Rhemrev. Lees meer hierover. 
 • Proefplaatsing
  Natuurlijk doen we ook een proefplaatsing bij je thuis om zeker te weten dat je het kunstwerk aankoopt dat ook bij jouw thuis past.
 • Stylingservice
  Bij aankoop van een kunstwerk bieden wij een extra stylingsservice door een ervaren styliste tegen een sterk gereduceerd tarief.
  Vaak betekent de aanschaf van een kunstwerk dat er iets meer veranderd moet worden in je interieur. Een kleuraanpassing van de muur of reorganisatie van je meubelen omdat anders de verhouding tussen meubels en kunstwerk even zoek raakt….
  De ervaren interieurstyliste Céline Sonneville geeft kundig advies! Een absolute meerwaarde om je kunstwerk goed in je omgeving te kunnen plaatsen en er echt van te kunnen genieten.

   Kunstbeleving

Bij ons mag je gewoon binnenlopen om even de alledaagse beslommeringen te vergeten en een moment te genieten van de kunst.

Rondleiding
Geniet met een groepje vrienden, familie of collega’s van een rondleiding en lezing met een mogelijkheid tot afsluiting met een kop koffie met wat lekkers of een bitterballenborrel.
Meer info>>

Dit is nu zo’n galerie waar je jaloers op kan zijn (en dat zijn ze in Apeldoorn dan ook). Een prachtige ruimte, alles uitstekend verzorgd en een galeriehoudster die met een excellent gevoel voor kwaliteit elke keer weer een boeiende expositie weet samen te stellen. Aanradertje!

J. Groenink

Eigenaar Nowits

   Kunsteducatie

Lezingen

Op de dinsdagmiddag hebben we regelmatig lezingen over een thema uit de kunstgeschiedenis. Op enthousiaste wijze en met behulp van prachtige afbeeldingen bespreekt kunsthistorica Ingrid Gaasterland diverse schilderijen, teksten en muziekstukken.

Groepsarrangement

In besloten kring met je vrienden, familie of collega’s op een middag of avond een lezing van Ingrid Gaasterland volgen met ter afsluiting een kop koffie met wat lekkers of een bitterballenborrel.
Meer info>>

 

   Kunst maken

Workshops

Wil je je talenten ontdekken, je technieken uitbreiden of gewoon even ontspannen met een leuke workshop?
Je wordt begeleid door gerenommeerde kunstenaars die in de galerie geëxposeerd hebben en ervaren docenten zijn. Je zult verrast zijn over de resultaten! Bekijk hiervoor de agenda.

Groepsarrangement

Niets leuker dan met vrienden, familie of collega’s in  besloten kring, op een ochtend of middag een mini workshop te doen.
De activiteit wordt naar keuze met een kleine catering gecombineerd zoals koffie/thee met gebak, een lunch of bitterballenborrel.
Meer info>>

Even voorstellen

Mijn naam is Sigrid Rhemrev-Bontenbal en ik ben makelaar in de kunst. Of misschien beter: een bruggenbouwer tussen kunstenaar en publiek.

Het is mijn passie te laten zien hoe mooi, boeiend, interessant kunst is en deze bereikbaar te maken voor iedereen. 

“Voor mij is kunst onmisbaar. Kunst is emotie, kunst geeft je besef van je leefomgeving, kunst zorgt voor dromen maar laat je ook nadenken over essentiële vragen zoals: wie ben ik?”. 

Bedankt voor je interesse en misschien spreken we elkaar snel !