Over ons

Galerie De Ruimte bestaat sinds 2015 en is zowel bij de klant als de kunstenaars uitgegroeid tot een gerespecteerde galerie.

Met kunst maak je je interieur persoonlijk, geef je ziel, kleur en beweging.

Even voorstellen

Mijn naam is Sigrid Bontenbal en ik ben eigenaresse van Galerie De Ruimte in Ootmarsum in Twente.
Het is mijn passie een ieder van de kunst te laten genieten.
In mijn galerie creëer ik een aangename omgeving, waar jij je met kunst kunt verrijken. Uiteindelijk wil ik verkopen, maar ook de kunstbeleving die ik zelf ervaar en graag aan de kunstliefhebber wil overbrengen, geeft mij veel voldoening.

Wonen met kunst

Ben je klaar voor wat moois?
Ruwe eenvoud of pure luxe …….. De ervaren kunststyliste van Galerie De Ruimte zoekt samen met jou naar de mooiste match voor jouw interieur.
Verrassend, Persoonlijk, Stijlvol zijn onze trefwoorden.

Ruimte aan de kunst

Het kunstaanbod is van realistisch tot abstract, voor de beginnende kunstkoper én de kunstkenner.
In samenwerking met 90 gerenommeerde kunstenaars uit Nederland en België hebben we een gevarieerd aanbod dat een bezoek aan de galerie in het historische pand in het hart van Ootmarsum voor een ieder interessant maakt.

Daarnaast kan je in de online oriënteren met behulp van goede zoekfilters uit ca. 1200 kunstobjecten die qua prijs in een mooi middensegment liggen.

Vakmanschap en meer……

De samenwerkende kunstenaars hebben allen een zeer goede CV. Hun vakmanschap kenmerkt zich in het beheersen en perfectioneren van hun technieken. Een eigen visie maakt dat hun werk uniek en origineel qua vormgeving is. Wij hebben allen PASSIE voor ons vak!

Kunst op Maat

Galerie De Ruimte is ook gespecialiseerd in Kunst op Maat voor interieurs, buitenruimten en openbare ruimten. Hoe uniek wil je het hebben?
Natuurlijk worden de projecten in nauwe samenwerking met de kunstenaars uitgevoerd. Iedere opdracht kent zijn eigen uitdaging waarbij altijd de tevredenheid van de klant voorop staat.

Zoektocht

Bij een intake bij jou thuis inventariseer ik je persoonlijke wensen waarna een digitaal traject volgt met uiteindelijk een atelierbezoek bij de kunstenaar en/of proefplaatsing bij jou thuis.

Een frisse blik en eerlijke mening van de kunststyliste zullen je verder inspireren voor een juiste keuze.

Voor de perfecte match wordt gekeken naar smaak en beleving maar ook naar materialen, maten en de stijl van het interieur.
Een goed gekozen kunstwerk raakt je en verbindt de verschillende items in je interieur. Dat wil je nooit meer kwijt.

Wil je de uitstraling van je bedrijf benadrukken of een betere werksfeer creëren voor je personeel? Neem contact op. Het is bewezen dat kunst een positieve uitwerking heeft op productiviteit én op je klant.

“Een volmaakt interieur weerspiegelt de beste versie van jezelf”

Bedankt voor je interesse en neus bij ons eens rond op de website.
Misschien spreken we elkaar snel in Galerie De Ruimte!

Groet van Sigrid,
eigenaresse Galerie De Ruimte

Sigrid Bontenbal
Elements - Marlies Geldof
No.5-small - Yolanda Paul
wooninspiratie 3
Kinga Luberda
Grote schilderijen
Grote schilderijen
Summertime - Else Ringnalda