Over ons

Kunst moet voor iedereen bereikbaar zijn.

Wij zijn er voor jou als het gaat over

kunstverkoop, kunstbeleving, kunsteducatie en kunst maken.

   Kunstverkoop

Galerie De Ruimte in Geldrop, 5 minuten rijden vanaf Eindhoven is een galerie in Brabant waar op 250 m2 oppervlak een veelzijdige, artistiek hoog kwalitatieve kunstcollectie tentoongesteld wordt.
Ik, galeriehoudster Sigrid Rhemrev-Bontenbal, stel deze zorgvuldig samen voor jong en oud,voor elke beurs,in een sfeervolle ambiance.

Dienstverlening

 • Ben je op zoek naar een mooi kunstwerk om je interieur net dát gouden randje te geven?
 • Of zoek je een kunstwerk dat bij jouw werkomgeving past en de uitstraling van jouw bedrijf benadrukt?

Als kunstmakelaar bied ik jou met onze dienstverlening volop mogelijkheden dát kunstwerk aan te kopen waar het hart sneller van gaat kloppen.

Hoe we dat doen?

 • Kijk voor inspiratie onder kunstenaars op de werkbalk van de site  Kijk hier 
 • Kunstadvies.
  Kun je het kunstwerk niet in de galerie vinden?
  Onze gratis dienstverlening is je te helpen zoeken naar het kunstwerk dat je voor ogen hebt. Maak hiervoor een afspraak met Sigrid Rhemrev. Lees meer hierover. 
 • Proefplaatsing
  Natuurlijk doe ik ook een proefplaatsing bij je thuis om zeker te weten dat je het kunstwerk aankoopt dat ook bij jouw thuis past.
 • Stylingservice
  Bij aankoop van een kunstwerk bieden wij een extra stylingsservice.
  Vaak betekent de aanschaf van een kunstwerk dat er iets meer veranderd moet worden in je interieur. Een kleuraanpassing van de muur of reorganisatie van je meubelen omdat anders de verhouding tussen meubels en kunstwerk even zoek raakt….
  Het heeft een absolute meerwaarde om echt van je aankoop te kunnen genieten.
  Bij grotere reorganisaties werk ik samen met de ervaren styliste Céline Sonneville van buro é, uit Geldrop.

   Kunstbeleving

Bij ons mag je gewoon binnenlopen om even de alledaagse beslommeringen te vergeten en een moment te genieten van de kunst.

Dit is nu zo’n galerie waar je jaloers op kan zijn (en dat zijn ze in Apeldoorn dan ook). Een prachtige ruimte, alles uitstekend verzorgd en een galeriehoudster die met een excellent gevoel voor kwaliteit elke keer weer een boeiende expositie weet samen te stellen. Aanradertje!

J. Groenink

Eigenaar Nowits

   Kunsteducatie

Lezingen

Op de dinsdagmiddag tussen 14:00-16:00 uur, hebben we regelmatig kunsthistorische lezingen.
Op enthousiaste wijze en met behulp van mooie afbeeldingen en natuurlijk muziek uit die tijd, bespreekt kunsthistorica Ingrid Gaasterland diverse thema’s uit de kunstgeschiedenis.
Enkele hebben betrekking op actuele tentoonstellingen in het land.
Kom je ook luisteren?

Groepsarrangement

Ook in besloten kring met je vrienden, familie of collega’s kun je een lezing van Ingrid Gaasterland volgen met ter afsluiting een kop koffie met wat lekkers of een bitterballenborrel.
Meer info>>

 

   Kunst maken

Workshops

Wil je je talenten ontdekken, je technieken uitbreiden of gewoon even ontspannen met een leuke workshop?
Je wordt begeleid door gerenommeerde kunstenaars die in de galerie geëxposeerd hebben en ervaren docenten zijn. Je zult verrast zijn over de resultaten!
Bekijk hiervoor de agenda>>

Groepsarrangement

Niets leuker dan met vrienden, familie of collega’s in  besloten kring, op een ochtend of middag een mini workshop te doen.
De activiteit wordt naar keuze met een kleine catering gecombineerd zoals koffie/thee met gebak, een lunch of bitterballenborrel.
Meer info>>

Even voorstellen

Mijn naam is Sigrid Rhemrev-Bontenbal en ik ben galeriehoudster ofwel kunstmakelaar. Of misschien beter: een bruggenbouwer tussen kunstenaar en publiek.

Het is mijn passie te laten zien hoe mooi, boeiend, interessant kunst is en deze bereikbaar te maken voor iedereen.

“Voor mij is kunst onmisbaar. Kunst is emotie, kunst geeft je besef van je leefomgeving, kunst zorgt voor dromen maar laat je ook nadenken over essentiële vragen zoals: wie ben ik?”.

Bedankt voor je interesse en misschien spreken we elkaar snel !