advies / optie / proefplaatsen / bezorging

Kunstadvies

Ik help je graag om dát kunstwerk te vinden die bij jouw persoonlijk en/of jouw werkomgeving past en de uitstraling van jouw bedrijf benadrukt.
Én natuurlijk bij de gelegenheid en ook je budget past.

Door een groot netwerk aan kunstenaars en kennis van/over hun werk, kan ik particulieren en bedrijven voorzien van een deskundig kunstadvies.
Dit is een gratis dienstverlening.

Proefplaatsing

Heb je iets moois gezien?
Schroom niet om een proefplaatsing te vragen. Pas dan zie je of het kunstwerk matcht in jouw interieur!

Proefplaatsing is binnen en straal van ca. 5 km. gratis. Daarbuiten vragen we alleen benzinevergoeding.
Onze tijd schenken wij je.

Optie-reservering

In onze galerie kunnen helaas niet alle kunstwerken die op onze website staan, tegelijkertijd geëxposeerd worden.

Neem een optie op je favoriete werk en wij zorgen ervoor dat je het óf bij de kunstenaar óf in de galerie kunt bekijken.

Bij een optie-reservering is het kunstwerk vijf dagen voor jou gereserveerd.

Bezorging

Wanneer wij een kunstobject persoonlijk bij je afleveren na aankoop vragen wij alleen een benzinevergoeding. Onze tijd schenken wij.

Voor het toezenden na aankoop van kunstwerken naar je thuisadres vragen wij het gehele aankoopbedrag + de verzendkosten.

In principe komen we liever persoonlijk bij je langs.

Ongeveer twee jaar geleden zijn wij gaan wonen in ons “nieuwe” huis in de verbouwde wollen dekenfabriek De Wit.  Een rijksmonument. De ruimte was een uitdaging en de hoge muren vroegen om aandacht.

Wij zijn regelmatige bezoekers van de boeiende exposities van Sigrid Rhemrev in haar Galerie De Ruimte. Zodoende kwam zij bij ons voor een persoonlijk advies. Samen hebben we drie kunstenaars geselecteerd die we nader zouden bekijken. En afgelopen maand zijn we naar het atelier van Marjolein Landman in Tilburg geweest.

Haar kunstwerken waren meteen een schot in de roos. Met 4 van haar werken is ze naar Geldrop gekomen en weer samen met Sigrid hebben we een keus gemaakt.

Nu hangt er een prachtig spannend abstract kunstwerk boven de bank.

Sigrid, dank je wel voor alle tijd die je aan ons besteed hebt, het goede advies en begeleiding.

Paul en Connie

Dit weekend bij Sigrid twee mooie schilderijen uitgezocht. De proefplaatsing werd per ommegaande geregeld en Sigrid ging zelf mee en gaf advies. Dat kwam helemaal goed want we vielen meteen voor allebei de doeken en die hangen dan nu ook in ons huis te pronken. Verder een heel smaakvolle tentoonstelling met veel variatie. Zeer de moeite waard!

Nicole en Robert-Jan Hoogerbrug.