Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Galerie De Ruimte, Ootmarsum

Galerie De Ruimte:
inspirerende galerie Zwolle

Wil je iets moois aan de wand, je kunstcollectie uitbreiden of gewoon genieten van moderne kunst? Galerie De Ruimte is jouw galerie in Zwolle en omstreken. Wij zijn gevestigd in een sfeervol pand in Ootmarsum, waar je twee verdiepingen vol verrassende kunstobjecten ontdekt.

Werken van Nederlandse en Belgische kunstenaars staan centraal, met een goede mix tussen realistisch en abstract. Dat maakt onze kunstgalerie Zwolle een traktatie voor iedere liefhebber.

Galerie De Ruimte, Ootmarsum

Onze collectie

In onze galerie in Zwolle vind je een grote diversiteit in de collectie. Abstracte kunst verdient een plek, maar realistische werken worden ook in de schijnwerper gezet. Het belangrijkste is dat de kunst je aanspreekt, motiveert, inspireert, verrast of verbaast. Waar je het ene moment een bijzonder sculptuur van metaal bewondert, geniet je het volgende moment van verfijnd glaswerk of een speels schilderij. Afwisseling in de collectie maakt ieder bezoek aan Galerie De Ruimte een unieke kunstbeleving.

 

Galerie De Ruimte, Ootmarsum

Advies

Wij weten dat de galerie ook een museale waarde heeft. Alleen kijken mag! Onze collecties stellen we zorgvuldig samen, waarbij alle werken de ruimte krijgen om hun verhaal te vertellen. Heb je vragen over een bepaald stuk of wil je weten hoe of wat het het beste tot zijn recht komt in je interieur of exterieur? Wij voorzien je graag van advies. Het is bovendien mogelijk om een proefplaatsing te regelen, zodat je zelf kunt ervaren hoe het kunstwerk in je woning voelt.

 

Galerie De Ruimte, Ootmarsum

Bezoek onze kunstgalerie Zwolle

Of je nu graag wilt genieten van kunst of op zoek bent naar een nieuwe aanwinst voor in huis: het kan allemaal in Galerie De Ruimte. Ons aanbod is geschikt voor jong en oud, voor de beginnende kunstkoper en de kunstkenner. Met kunstwerken van de hoogste kwaliteit in een sfeervolle ambiance is een bezoek aan onze galerie bij Zwolle altijd een inspirerend moment.