Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Galerie De Ruimte, Ootmarsum

Galerie De Ruimte:
jouw kunstgalerie Enschede

Zoek je een galerie in Enschede of omstreken met een unieke collectie die jong en oud aanspreekt? Bezoek dan Galerie De Ruimte.

Tijdens een bezoek aan onze kunstgalerie Enschede leer je de kunstwerken kennen van Nederlandse en Belgische kunstenaars met een zeer goede CV.  Een perfect beheersen van ambacht en originaliteit in vormgeving maakt onze kunstselectie zeer geliefd bij onze bezoekers.

 

Galerie De Ruimte, Ootmarsum

Kunststylist

Is de uitstraling in jouw interieur ruwe eenvoud of pure luxe? De ervaren kunststyliste van Galerie De Ruimte Enschede zoekt samen met jou naar de mooiste match voor jouw unieke interieur.
Verrassend, Persoonlijk en Stijlvol zijn onze trefwoorden.

 

Galerie De Ruimte, Ootmarsum

Proefplaatsing

Kunst is ontzettend persoonlijk. Wij gaan voor een 100% match bij je keuze. Hiervoor bieden we met onze kunstgalerie Enschede de mogelijkheid een proefplaatsing te doen. Gedegen kunstadvies en stylingtips zullen je helpen een mooie keuze te maken en het perfecte stuk voor je interieur te vinden.

 

Galerie De Ruimte, Ootmarsum

Bezoek

Onze galerie in Ootmarsum bij Enschede is vanaf 11:00 uur 6 dagen in de week geopend om je te ontvangen. Natuurlijk spreken we je altijd even aan maar verder heb je alle vrijheid de collectie op 2 verdiepingen te bekijken. Tot gauw ziens!