Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Galerie De Ruimte, Ootmarsum

Galerie De Ruimte:
jouw kunstgalerie Deventer

Ben je op zoek naar een galerie in Deventer en omstreken? Kom dan eens langs bij Galerie De Ruimte, gevestigd in sfeervolle kunststad Ootmarsum. Onze galerie heeft een verwelkomende ambiance op twee verdiepingen waar je de meest uiteenlopende kunstwerken vindt.

Wij doen ons best om een collectie samen te stellen die iedere kunstliefhebber aanspreekt, van realistisch tot abstract, voor de beginnende kunstkoper en de kunstkenner.

Galerie De Ruimte, Ootmarsum

Kunststylist

Naast de trends die vaak een leidraad zijn in vele in interieurs, is ieder interieur toch persoonlijk. Zeker met een mooi kunstwerk maak je je van je huis jouw heerlijk thuis. Vind je het moeilijk een keuze te maken? De ervaren kunststyliste van Galerie De Ruimte zoekt samen met jou naar de mooiste match voor jouw interieur.
Verrassend, Persoonlijk en Stijlvol zijn onze trefwoorden. En dat alles binnen jouw budget.

 

Galerie De Ruimte, Ootmarsum

In Opdracht

Vind je het kunstwerk niet in het juiste formaat of mischien net niet met de juiste kleur? Dan hebben wij het toffe nieuws dat vele kunstenaars ook in opdracht maken. Galerie De Ruimte is gespecialiseerd in Kunst op Maat voor interieurs, maar ook voor tuinen en openbare ruimten. Hoe uniek wil je het hebben?

 

Galerie De Ruimte, Ootmarsum

Bezoek onze kunstgalerie Deventer

Bezoek onze galerie met sfeervolle ambiance in Ootmarsum, het kunststadje van het Oosten bij Deventer. Voor de gehele collectie van 1200 kunstobjecten verwijzen we ook naar onze online galerie waar je met goede zoekfilters fijn kunt rondneuzen.

 

You are welcome 😉