Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Galerie De Ruimte, Ootmarsum

Kunst kopen Zwolle bij Galerie De Ruimte

Ontdek wat voor prachtige kunst Zwolle te bieden heeft en laat je inspireren door de collectie van Galerie De Ruimte. Je vindt onze galerie in Ootmarsum, niet ver van Zwolle verwijderd.

In deze historische kunststad bewonder je de meest veelzijdige kunstobjecten wanneer je door de twee etages van onze galerie struint. Wij zijn er voor de beginnende kunstkopers en kunstkenners, van jong tot oud.

Galerie De Ruimte, Ootmarsum

Kunststylist

Welke stijl je ook hebt in jouw interieur: eclectisch, retro, klassiek, ruwe eenvoud of pure luxe …….. De ervaren kunststyliste van Galerie De Ruimte zoekt samen met jou naar de mooiste match voor jouw interieur.
Verrassend, Persoonlijk en Stijlvol zijn onze trefwoorden in onze kunstkeuzes.

 

Galerie De Ruimte, Ootmarsum

In Opdracht

Heb je een uitgesproken wens of is de maat net niet helemaal ideaal voor het plekje waar je het kunstwerk wilt hebben? Galerie De Ruimte is ook gespecialiseerd in Kunst op Maat voor interieurs, tuinen en openbare ruimten. Hoe uniek wil je het hebben? Kom in gesprek met ons om je mogelijkheden te ontdekken

 

Galerie De Ruimte, Ootmarsum

Genieten van kunst Zwolle in Galerie De Ruimte

Persoonlijke adviezen, tips, een online galerie met 1200 kunstobjecten en de grote diversiteit van de kunstcollectie in Galerie De Ruimte in Ootmarsum bij Zwolle maken je zoektocht gemakkelijk.
Proefplaatsing is voor ons vanzelfsprekend en zorgen dat je iedere dag 100% van je kunstaankoop geniet.