Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Galerie De Ruimte, Ootmarsum

Galerie De Ruimte: kunst kopen Overijssel

Bij Galerie De Ruimte laten we je graag ontdekken wat voor bijzondere kunst Overijssel te bieden heeft. Je vindt onze galerie in het hart van Ootmarsum, met een inspirerende collectie verdeeld over twee etages.

De sfeervolle ambiance van onze galerie maakt dit de perfecte plek om zeker iets moois te vinden dat in jouw interieur helemaal tot zijn recht komt. Met een proefplaatsing maken wij het kunst kopen nóg gemakkelijker. 

Galerie De Ruimte, Ootmarsum

Kunststylist

Zo exclusief jouw interieur en smaak is, zo exclusief is onze kunstcollectie van de 90 samenwerkende kunstenaars.

We kunnen putten uit enorme grote selectie kunstobjecten om jouw wensen te vervullen en uiteindelijk een mooi kunstwerk te kunnen kopen. De ervaren kunststyliste van Galerie De Ruimte in Overijssel zoekt samen met jou naar de mooiste match voor jouw interieur.

Galerie De Ruimte, Ootmarsum

In Opdracht

Ontdek jouw persoonlijke parel in Galerie De Ruimte in Overijssel. Is de parel niet helemaal passend? Dan niet getreurd. Kom in gesprek en vertel je voorkeuren. We zijn ook gespecialiseerd in Kunst op Maat voor interieurs, buitenruimten en openbare ruimten. Hoe persoonlijk wil je het hebben? Wij maken je het kopen van de juiste kunst zo makkelijk mogelijk.

 

Galerie De Ruimte, Ootmarsum

Ontdek kunst Overijssel bij Galerie De Ruimte

Kijk ter oriëntatie voor jouw pronkstuk eens rond op mijn website of nog leuker: kom langs in mijn galerie, gevestigd in het historische pandje aan de Gasthuisstraat 7 in Ootmarsum in Overijssel.

Wij voorzien je bij het kunst kopen van de beste service, van persoonlijk advies tot bezorging van je nieuwe aanwinst. Niet alleen in Overijssel maar ook internationaal en intercontinentaal.