Galerie De Ruimte
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Galerie De Ruimte, Ootmarsum

Op zoek naar kunst Deventer? Galerie De Ruimte

Wanneer je wilt weten wat voor prachtige kunst Deventer allemaal te bieden heeft, is het de moeite waard om een bezoek te brengen aan Galerie De Ruimte. Je vindt onze galerie in het nabijgelegen Ootmarsum, een authentieke kunststad.

In een sfeervol pand met een warme ambiance dwaal je langs de meest uiteenlopende kunstwerken van Nederlands en Belgisch talent.

Galerie De Ruimte, Ootmarsum

Kunststylist

Niets is moeilijker dan kunst kopen. Een goed kunstwerk maakt je blij, geeft kleur, beweging, verbindt elementen in de ruimte, benadrukt zichtlijnen, kan een geluiddempende werking hebben….. Kortom, genoeg reden om deskundige hulp bij in te roepen van onze kunststylist.  

 

Galerie De Ruimte, Ootmarsum

In Opdracht

Het vinden van het perfecte kunstwerk is een uitdaging. Er bestaat gelukkig ook de mogelijkheid om kunst te kopen dat speciaal op maat gemaakt is. Galerie De Ruimte is gespecialiseerd in Kunst op Maat voor interieurs, buitenruimten en openbare ruimten. Voor privé maar ook voor bedrijven, instellingen en gemeentes.

Alles wordt zoveel mogelijk afgestemd op je wensen zonder dat natuurlijk het eigen handschrift van de kunstenaar teniet gedaan wordt.

 

Galerie De Ruimte, Ootmarsum

Bezoek onze galerie Deventer

Ons oog voor diversiteit, kwaliteit én de adviezen door een kunststylist maakt Galerie De Ruimte dé kunstgalerie nabij Deventer om in de gaten te houden.

Wil je er graag werk van maken om kunst te kopen? Onze deur staat zes dagen per week voor je open!  Tot gauw 😉