Dewdrop vuurkorf – tussen kunst en design

20 april 2021
Dewdrop vuurkorf

De Dewdrop vuurkorf van Glowbus in jouw tuin.

De exclusieve Dewdrop vuurkorf is de ideale blend tussen kunst en design; waar ruwe eenvoud en pure outdoor luxe elkaar ontmoeten.

Dewdrop vuurkorf “Enjoy your moment

share your stories

and forge beautiful memories”

 

 

Het tuinseizoen gaat weer van start! Nu de dagen langer worden en de zon al heerlijk warme stralen afgeeft, kijken we uit naar de momenten dat we weer lange avonden kunnen samen zitten in de tuin. Zonder Coronamaatregelen.

Fijn de buitenkeuken weer gebruiken. Momenten van verbinding en ontspanning genieten met je geliefden en vrienden.

Na het eten gezellig rond het haardvuur zitten om de verhalen te delen en momenten van herinnering te smeden. Daar zijn we aan toe! Die kleine authentieke momenten die we van vroeger kennen zijn nu zo zeldzaam geworden.

Met de Glowbus vuurkorf  “Dewdrop” kun je deze momenten echt koesteren. Zijn vormgeving en lichtspel, hullen een avondje rond een knisperend vuur in een heel andere dimensie.

Dewdrop vuurkorf

Waar design en kunst elkaar ontmoeten

Elk item in onze collectie is een handgemaakt, functioneel kunstwerk. Het uniek en eigenzinnig design van de vuurkorf maakt hem dé eyecatcher van jouw tuin. Tijdloos als hij is, voelt hij zich zowel thuis in een strakke minimalistische stadstuin als in een monumentale klassieke parktuin. De ideale blend tussen ruwe eenvoud en pure outdoor luxe.

De vuurkorf is een blikvanger overdag en bron van gezelligheid in de avond.

Jouw Glowbus® koop je voor het leven. Want we geloven in duurzame en ecologisch verantwoorde producten. Zo werken we enkel met oerdegelijke materialen, en verzekeren we dat je minstens een leven lang dagelijks kan genieten van jouw Glowbusmoment.

Glowbus Dewdrop

Glowbus® is bewust

Bij elke aankoop van een Glowbus® Dewdrop schenken de producenten een bedrag aan een organisatie die zich inzet voor natuurbehoud, waarmee 25 nieuwe bomen worden aangeplant.

Zo werken we samen, boom per boom, aan een fenomenaal Glowbos. Elk jaar optimaliseren zij hun productie- en transportproces, waarbij ze steeds zoeken naar meer mogelijkhedenom hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

Glowbus Dewdrop

Glowbus® is handmade

Niet alleen is de Glowbus® collectie het resultaat van een jarenlang creatief denkproces, elk stuk uit de collectie wordt gebouwd in een perfecte balans van authentiek handwerk en moderne technieken. De makers zijn dan ook trotse bezitter van het ‘Handmade in Belgium’ label.

Glowbus Dewdrop is duurzaam

Glowbus® is duurzaam

De makers van het product kiezen resoluut voor de duurzaamste materialen. Enkel zo kunnen zij de langst mogelijke levensduur van hun collectie garanderen. Zij willen dat je onbezorgd kan genieten van jouw Glowbus®.

Gedoe met doorroesten, vuurkorven die uit elkaar vallen of die je om de zoveel jaar moet vervangen, daar doen ze niet aan mee. Hun keuze voor cortenstaal zorgt voor een 8x langere levensduur tegenover gewoon staal. Zo minimaliseren ze ons aandeel in de wegwerpmaatschappij.

Glowbus Dewdrop vuurkorf

Details

De Glowbus® Dewdrop is verkrijgbaar in 3 maten.
Dewdrop M voelt zich best thuis in compacte zones zoals een terras of kleinere tuin.
De Dewdrop L is uiterst geschikt voor grotere tuinen, en de grootste telg,
de Dewdrop XL , siert grote park- en landschapstuinen of schept beleving in hotels en op toeristische locaties.

“Enjoy your moment

share your stories

and forge beautiful memories”

Businesspartners Galerie De Ruimte

Plan je bezoek aan Galerie De Ruimte

  1. Selecteer het aantal personen
  2. Kies een datum
  3. Kies een tijd
  4. Vul je e-mailadres en je naam in en verstuur je reservering
  5. Print de bevestiging of laat deze zien op je smartphone in de galerie

Huisregels

Gedurende 30 minuten kan je de kunst bekijken. Blijf thuis wanneer:

  • je een of meerdere van de volgende symptomen hebt: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38 graden Celsius).
  • je huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen hebt.
Verstuur

Andere posts

Lees ook

Kunst en woontrends

Over huidige woontrends die je keuze bij aankoop van een mooi kunstwerk beïnvloeden.

Wat is kunst?

Wat is kunst? Welke criteria gelden voor de liefhebbers, argeloze kunstkijkers, museumdirecteuren, galeriehouders, taxateurs ……

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.