Zomer Kunstcollectie No. 39

14 juni 2022
Zomer Kunstcollectie #39 in Galerie De Ruimte

Zomer Kunstcollectie

Wil je gewoon kunst kijken of ben jij op zoek naar een nieuw pronkstuk?
Laat je dan verrassen door onze boeiende Zomer Kunstcollectie No.39  in Galerie De Ruimte!

De Zomer Kunstcollectie No.39 is een selectie van de mooiste kunstwerken van maar liefst 40 gerenommeerde kunstenaars uit Nederland en België.

Laat je verrassen

Galerie De Ruimte is er voor iedereen, die op zoek is naar de echte kunstbeleving. Wij hebben onze deuren geopend om de liefde voor kunst met anderen te delen. Onze zorgvuldig samengestelde collectie neemt je mee op een ontdekkingsreis vol verwondering en verrassing. Ons aanbod bij deze Zomer Kunstcollectie gaat van realistisch tot abstract.

In de galerie vind je grootse schilderwerken, giclées, subtiel glaswerk en indrukwekkende beelden van brons, staal, neolitjh en keramiek. De verschillende vormen en materialen zorgen voor een verrassende Zomer Kunstcollectie.

Ons oog voor diversiteit en kwaliteit én de adviezen door een kunststylist maakt Galerie De Ruimte dé kunstgalerie om in de gaten te houden.

We maken er samen werk van

Zoals gezegd is het vinden van het perfecte kunstwerk een uitdaging. Daarom delen wij graag onze expertise met je. We geven je graag persoonlijk kunstadvies en stylingtips.

Heb je werk gevonden dat je bijzonder aanspreekt? Dan maken we een afspraak voor een proefplaatsing. Zo weet je zeker dat de kunst goed tot zijn recht komt in jouw interieur of tuin.

Wij bezorgen je nieuwe aanwinst graag bij je thuis, in Nederland of het buitenland.

Klaar voor wat moois?

Kijk snel in de online galerie van Galerie De Ruimte of nog leuker: bezoek de Zomer Kunstcollectie in de sfeervolle galerie in Ootmarsum. Onze kunstgalerie beslaat twee verdiepingen en is er voor de beginnende kunstkoper én de kunstkenners.

Nieuwsgierig welke kunstobjecten je in de galerie zult aantreffen? Bekijk de ‘online galerie’ en verfijn je zoektocht door ‘actuele expositie’ aan te klikken.

Galerie De Ruimte  |  Gasthuisstraat 7  | 7631 CB Ootmarsum  | www.galeriederuimte.nl

Andere posts

Lees ook

Lezing Wijn & Kunst

Lezing in het kader van de Twentse Wijndagen over stijlperiodes van Romeinse mozaïeken, beelden uit de Renaissance, tot moderne kunst.

Kunst in Ootmarsum

Een divers kunst aanbod in Ootmarsum bij Galerie De Ruimte voor de beginnende kunstkoper én de kunstkenner.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.