Workshopspecial beeldhouwen op het landgoed van Kasteel Geldrop.

Op deze idyllische locatie tussen het groen en de eeuwenoude bomen van het Kasteelpark kun je gedurende een dag onder begeleiding van een ervaren docent heerlijk werken aan een sculptuur.

Iedere deelnemer wordt op eigen niveau begeleid. Omdat we een beperkt aantal uren hebben om het werkstuk te voltooien carven we in mergel of je kunt ervoor kiezen in speksteen te werken.

Na een aantal uren flink met de handen gewerkt te hebben wordt een heerlijke lunch in de Theetuin van de Kasteelhoeve aangeboden. Heb je een speciaal dieet? Wij kunnen hier rekening mee houden.

Algemene informatie 
Locatie: landgoed van Kasteel Geldrop
Datum: in overleg bij aanmelding
Tijd: 9.30 – 16.30 uur
Kosten: € 60,- incl. materiaal, gereedschap, lunch en drankjes
Aantal cursisten: 8 – 12

Cursusleider
Cursusleider is André van Veghel van beeldhouwatelier ‘Atelier Vandré’  in Helmond. Hij geeft sinds vele jaren beeldhouwcursussen en is actief als zandkunstenaar.
Door zijn ervaring weet hij de cursisten steeds weer zodanig te begeleiden dat het tot verbazingwekkende resultaten komt. Iedere cursist zal dan ook na een dag hard werken een prachtig werkstuk mee naar huis kunnen nemen. Heb je toch wat langer dan de workshopdag nodig? Geen probleem. André zal je op afspraak  graag in zijn atelier ontvangen en je verder begeleiden met je sculptuur.

Heb je zin om de uitdaging aan te gaan? Meld je groep dan aan via onderstaand formulier! (even doorscrollen)

[caldera_form id=”CF5a860640f2b87″]

Galerie De Ruimte logo

Wilt u de Nieuwsbrief ontvangen?

Vul dan hiernaast uw e-mailadres in.

Bedankt voor uw aanmelding. Controleer uw e-mail om dit te bevestigen.

Pin It on Pinterest

Share This