Chaise Grand Cru

Verhoudingen lxbxh>

95x70x85 cm
Materiaal eikenhouten wijnvat.
Ter gelegenheid van de Twentse wijndagen 2022 in Ootmarsum heeft kunstenaar Meindert Regoort in opdracht van Galerie De Ruimte een gebruikt wijnvat uit de Franse Bordeaux bewerkt tot een unieke eikenhouten Chaise ‘Grand Cru’.
Meindert Regoort is een gerenommeerd maker van houten objecten en meubelen. Zijn ‘vrije werk’ is terug te vinden in de online galerie van Galerie De Ruimte.
Hout is een eigenzinnig en uitdagend materiaal. Het Franse eikenhout was al gevangen in een bepaalde vorm, het wijnvat, maar Regoort heeft er op ambachtelijke wijze en met eigen inbreng een fantastische Chaise ‘Grand cru’ van gemaakt.
De fraaie houtbewerking, het comfortabele zitvlak, de ondersteuning voor de onderarm, de teakhouten voetjes voor de stabiliteit en de warmte van het doorleefde hout maakt de wijnbeleving van een goed glas wijn compleet.
Over reserveren en bezichtigen
Artikelnummer: 9bda1ab241bb Categorie:

Extra informatie

Materialen

,

Onderwerpen

Aktueel

Kunstenaars Achternaam

Informatie over optie-reservering / proefplaatsing / bezorging

Optie-reservering

In onze galerie kunnen helaas niet alle kunstwerken die op onze website staan, tegelijkertijd geëxposeerd worden.
Neem een optie op je favoriete werk en wij zorgen ervoor dat je het óf bij de kunstenaar óf in de galerie kunt bekijken.

Na een optie-reservering is het kunstwerk vijf dagen voor jou gereserveerd.

Proefplaatsing

Wij kunnen het kunstwerk ook persoonlijk bij je komen proefplaatsen voor bezichtiging.
Hiervoor vragen wij alleen een benzinevergoeding. Onze tijd schenken wij.

Bezorging

Wanneer wij een kunstobject persoonlijk bij je afleveren na aankoop vragen wij alleen een benzinevergoeding. Onze tijd schenken wij.

Voor het toezenden na aankoop van kunstwerken naar je thuisadres vragen wij het gehele aankoopbedrag  + de verzendkosten.
In principe komen we liever persoonlijk bij je langs.