Ben jij een kunstliefhebber?
Laat je dan verrassen door onze unieke Voorjaars Kunstcollectie No. 38 – in Galerie De Ruimte!

De Voorjaars Kunstcollectie No.38 is een selectie van de mooiste kunstwerken van maar liefst 25 gerenommeerde kunstenaars uit Nederland en België. De diversiteit in materialen en stijl maken een bezoek voor een ieder interessant. Ons oog voor kwaliteit en originaliteit maakt ons tot dé galerie in Ootmarsum om in de gaten te houden.

De Voorjaars Kunstcollectie No.38  wordt getoond op 2 verdiepingen in het historische pandje in van het pittoreske centrum van Ootmarsum aan de Gasthuisstraat 7. Bij binnenkomst voel je de goede sfeer en kun je heerlijk rondkijken.

Schilderijen, fotografie, beelden van brons en cortenstaal, glazen (wand)objecten en sculpturen van hout zal je in de galerie aantreffen. De vormgeving is van realistisch tot abstract, voor jong en oud en voor ieder interieur.

Ben je op zoek naar iets moois? Kom dan zeker in gesprek met de galeriehoudster en kunststyliste Sigrid die je met ideeën, raad en daad graag helpt in je zoektocht. Bekijk ook de 1100 objecten in de online galerie. Hoe fijn is het met een mooie aanwinst je huis tot een thuis te maken 😉

Kunst geeft verrijking en verdieping van je interieur!

Kom langs bij onze Galerie De Ruimte in de Gasthuisstraat 7 en geniet van de kunststukken van de Voorjaars Kunstcollectie No.38 die je interieur of exterieur compleet maken.

Nieuwsgierig welke kunstobjecten je in de galerie zult aantreffen? Bekijk de ‘online galerie’ en verfijn je zoektocht door ‘actuele expositie’ aan te klikken.

Hieronder een klein voorproefje van enkele kunstenaars.

Anton ter Braak

 

Martine de Ruiter

 

Dirk Verberne

 

Jan Teunissen

Lilian Steenhuisen

Saskia Weerepas

Jos van Beek

Annemiki Bok

 

Ena Rutten

 

Abstract 3 - Diane Petry

Diane Petry

 

Nicole Ladrak

 

Chris Gadiot