Voorjaars Kunstcollectie No. 38

18 maart 2022
Voorjaars Kunstcollectie No.38

Ben jij een kunstliefhebber?

Laat je dan verrassen door onze unieke Voorjaars Kunstcollectie No 38 in Galerie De Ruimte!

De Voorjaars Kunstcollectie No.38 is een selectie van de mooiste kunstwerken van maar liefst 44 gerenommeerde kunstenaars uit Nederland en België. De diversiteit in materialen en stijl maken een bezoek voor een ieder interessant. Ons oog voor kwaliteit en originaliteit maakt ons tot dé galerie in Ootmarsum om in de gaten te houden.

De Voorjaars Kunstcollectie No.38  wordt getoond op 2 verdiepingen in het historische pandje in van het pittoreske centrum van Ootmarsum aan de Gasthuisstraat 7. Bij binnenkomst voel je de goede sfeer en kun je heerlijk rondkijken.

Schilderijen, fotografie, beelden van brons en cortenstaal, glazen (wand)objecten en sculpturen van hout zal je in de galerie aantreffen. De vormgeving is van realistisch tot abstract, voor jong en oud en voor ieder interieur.

Ben je op zoek naar iets moois? Kom dan zeker in gesprek met de galeriehoudster en kunststyliste Sigrid die je met ideeën, raad en daad graag helpt in je zoektocht. Bekijk ook de 1200 objecten in de online galerie. Hoe fijn is het met een mooie aanwinst je huis tot een thuis te maken 😉

Kunst geeft verrijking en verdieping van je interieur!

Nieuwsgierig welke kunstobjecten je in de galerie zult aantreffen? Bekijk de ‘online galerie’ en verfijn je zoektocht door ‘actuele expositie’ aan te klikken.

Andere posts

Lees ook

Lezing Wijn & Kunst

Lezing in het kader van de Twentse Wijndagen over stijlperiodes van Romeinse mozaïeken, beelden uit de Renaissance, tot moderne kunst.

Kunst in Ootmarsum

Een divers kunst aanbod in Ootmarsum bij Galerie De Ruimte voor de beginnende kunstkoper én de kunstkenner.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.