Over ons

Kunst kopen in de regio Eindhoven? Kom ook naar Galerie De Ruimte in Geldrop, 10 minuten rijden vanaf Eindhoven. Een goede galerie waar je verrast zult zijn over onze brede, artistiek hoog kwalitatieve kunstcollectie en verdere dienstverlening. Bekijk ook de kunstcollectie online! Je kunt ons op vrijdag,zaterdag en zondagmiddag in de galerie bezoeken.

Enne….kunstbeleving staat bij ons hoog in het vaandel, dus ook om alleen fijn kunst te kijken ben je van harte welkom!

LEES HIER DE ENGELSE VERSIE ‘ABOUT US’

Missie en visie

De galerie streeft er naar de toegankelijkheid van kunst en het begrip voor en over kunst te vergroten aan het publiek.

wat DOEN wij

Onder het motto ‘de kunst levendig houden’ organiseer ik

Kunstadvies

Kunst kopen doe je niet zomaar. Het is een aankoop voor altijd (tenminste, daar ga je van uit). Voordat je een beeld koopt zijn er soms een paar vragen te beantwoorden. Kijk hiervoor op de FAQ pagina.

Een kunstwerk kopen? Galerie De Ruimte geeft je graag kunstadvies. Door een groot netwerk aan kunstenaars en kennis van/over hun werk, kan ik particulieren en bedrijven voorzien van een deskundig advies over een eventuele kunstaankoop. Ik zoek – in overleg met jouw – kunst die bij jouw persoonlijk en/of jouw werkomgeving past en de uitstraling van jouw bedrijf benadrukt. Alvast inspiratie opdoen? Kijk in het archief of bij de actuele kunstenaars
Ik zou het leuk vinden als je contact met me opneemt. Geheel vrijblijvend natuurlijk ;-)

Welkom in galerie De Ruimte voor veel kijkplezier, kunstzinnige activiteit en wellicht ook voor een aanschaf die uw leven kan verrijken.
Discover Benelux : no. 32, 2016

Lees het artikel over De Ruimte zoals gepubliceerd in ‘Discover Benelux’ no. 32, 2016. Klik op de cover om de volledige aflevering te bekijken.

Galerie De Ruimte logo

Wilt u de Nieuwsbrief ontvangen?

Vul dan hiernaast uw e-mailadres in.

Bedankt voor uw aanmelding. Controleer uw e-mail om dit te bevestigen.

Pin It on Pinterest

Share This