Over kunst kopen

 

Sigrid Rhemrev-BontenbalGalerie De Ruimte biedt een hoogwaardig artistieke kunstcollectie uit verschillende kunstdisciplines. Alle 10 weken wordt de collectie gewisseld. Op zoek naar iets moois? Ik help
graag in je zoektocht!

Redenen
Zoek je het passende kunstobject dat jouw inrichting net dat gouden randje geeft?
Of wil je het passende cadeau vinden voor een speciale gelegenheid als een huwelijk, jubileum of opening van een nieuw bedrijf?
Of zoek je een prachtig, waardevol, blijvend aandenken, dat exclusief is?

Mijn tips als je kunst wilt kopen
Tip 1
Kijk zoveel kunst als je kunt! Bezoek musea, galerieën en andere kunstpodia om te ontdekken wat je mooi vind, waar je hart naartoe gaat. EN doe dit samen met je partner! Praat over kunst, leer ook op deze manier meer over jezelf te ontdekken. De kunstwereld is een spannende wereld als je je erin verdiept.
Tip 2
Durf te kopen! Maar koop geen kunst om financiële redenen. Het is een investering in jezelf! Koop dat wat jouw smaak is. 

Kom gerust binnenkort eens langs voor een kopje koffie en vertel mij hoe ik jou het beste kan helpen!

Wat wij je bieden

Galerie De Ruimte kan je ondersteunen in je zoektocht. Ik help je graag om dát kunstwerk te vinden dat jij (en je partner) mooi vindt, en dat bij de gelegenheid en ook je budget past. Kijk voor inspiratie alvast eens in mijn archief.

En stel dat je iets in de galerie ziet, dat je totaal aanspreekt. Schroom niet om een proefplaatsing te vragen. Binnen een straal van 50 km doe ik dit gratis en vrijblijvend.

Is de aankoop financieel wat moeilijk haalbaar? Praat met ons over de mogelijkheid van een kunstkoopregeling.

Omdat er bijna niets moeilijker is als een kunststuk schenken omdat het zó persoonlijk is, hebben wij ook kunstcadeaubonnen. Deze zijn verkrijgbaar in de galerie. Misschien ook voor jou een idee? 

Fabel
Niets is leuker dan de kunstenaar in zijn atelier te bezoeken. Zeker als je van plan bent een kunstwerk aan te kopen. Of het kunstwerk goedkoper is bij de kunstenaar thuis? Daar moeten de makers en galeriehouders je teleurstellen. De prijzen zijn overal gelijk!

P.S.
Tip 3: Met verschillende kunstgerelateerde activiteiten informeren wij je ook over de kunst! Bekijk hiervoor mijn agenda
Tip 4: schrijf je in voor de maandelijkse actualiteitenbrief. Een professionele, aangename mailing die je op de hoogte houdt van alle activiteiten waardoor je altijd op tijd je acties kunt ondernemen als je ergens aan wilt deelnemen.

Privacy Alles is natuurlijk AVG-proof  ;-) Meer info over mijn privacybeleid vind je hier.

Groet van Sigrid   

Kunst is niet onbereikbaar.
Kunst is waardevol, uniek en een heeft zeer speciale, persoonlijke betekenis.
Het verrijkt je leven.

Galerie De Ruimte logo

Wilt u de Nieuwsbrief ontvangen?

Vul dan hiernaast uw e-mailadres in.

Bedankt voor uw aanmelding. Controleer uw e-mail om dit te bevestigen.

Pin It on Pinterest

Share This