Online kunst kopen

9 februari 2021
Online kunst collectie

Online Kunst Kopen

Op zoek naar kunst in Eindhoven? Galerie De Ruimte biedt een online kunstcollectie met ca. 1000 objecten van gerenommeerde kunstenaars, voor jong en oud, voor ieder budget, via online of real life , nét even anders.

Wat vind je bij ons

Ben je een liefhebber van hedendaagse kunst of wil je je interieur gewoon de finishing touch geven met een zorgvuldig gekozen goed kunstwerk?

Op de online galerie van Galerie De Ruimte wordt een grote verscheidenheid aan schilderijen en 3 dimensionale kunstwerken aangeboden.

Je kunt veel unieke werken vinden uit de hedendaagse kunst: de stroming van af de 60-er jaren van de 20ste eeuw tot heden.

Als je op zoek bent naar gerenommeerde Nederlands en Belgische kunstenaars, dan ben je hier aan het juiste adres.

Het maakt niet uit of je geïnteresseerd bent in realistische of abstracte kunst, je kunt bij ons terecht via ons online platform.

Blader door onze vele technieken en stijlen waaronder acryl of olieverf op doek, etsen, gemengde techniek, beelden van brons, glas, hout, neoliet en nog veel meer.

Je kunt low budget kunstwerken kopen of een grotere investering doen. Waar je ook voor kiest: Galerie De Ruimte biedt prachtige kunstwerken aan voor elk budget.

Real life

Galerie De Ruimte combineert de online verkoop met real life exposities in een industrieel pand in Geldrop bij Eindhoven. Op 250 m2 tonen wij een artistiek hoog kwalitatieve kunstcollectie in een zeer aangename sfeer.

De collectie in de ‘real life’ galerie bestaat doorgaans uit 200 kunstwerken. Online hebben wij van ruim 90 kunstenaars ca. 1000 kunstobjecten geselecteerd.

Ontdek de bijzondere collectie in onze online galerie. Goede zoekfilters helpen je het juiste kunstwerk gemakkelijk vinden.

Voor wie

Dus als jij kunstliefhebber bent, of iemand die graag zijn interieur de finishing touch of zakelijk zijn bedrijf de juiste uitstraling wil geven : Galerie De Ruimte is het juiste online platform voor jou!

Waardebon van € 50,-

Galerie De Ruimte en Buro é bieden in een eenmalige duoactie een waarde bon van € 50,- (tot 1 augustus 2021)

Deze wordt je aangeboden bij :

aankoop van een kunstwerk / kunstadvies bij Galerie De Ruimte in combinatie met een kleuradvies van buro é, interieurstyling !

Lees meer >>

 

 

Andere posts

Lees ook

Lezing Wijn & Kunst

Lezing in het kader van de Twentse Wijndagen over stijlperiodes van Romeinse mozaïeken, beelden uit de Renaissance, tot moderne kunst.

Kunst in Ootmarsum

Een divers kunst aanbod in Ootmarsum bij Galerie De Ruimte voor de beginnende kunstkoper én de kunstkenner.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.