Naarden The Art Fair 2022

Naarden The Art Fair 2022 toont in samenwerking met Galerie De Ruimte en 65 deelnemers een mooie selectie hedendaagse kunst, antiek en juwelen.

De 25 jarige jubileum editie voor Naarden The Art Fair 2022 vindt plaats van donderdag 27 tot en met zondag 30 januari 2022 in de sfeervolle Grote Kerk van Naarden-Vesting.

Alle exposanten staan in de startblokken om je te verwelkomen voor een pracht jubileum beurseditie met een grote diversiteit aan moderne- en hedendaagse kunst, art deco, zilver, juwelen, aziatische kunst & vintage.

‘NAARDEN’ is in de afgelopen 2 decennia uitgegroeid tot één van de belangrijkste kunstbeurzen in Nederland. De historische beurslocatie met het aanbod van enkel hoogwaardige kunstobjecten maken een bezoek aan NAARDEN The Art Fair meer dan waard!

Grote schilderijen Saskia Weerepas

Presentatie Galerie De Ruimte op ‘Naarden’

Galerie De Ruimte presenteert als een van de 65 exposanten een mooie diversiteit aan hedendaagse kunst op deze historische locatie.

Over Galerie De Ruimte

Met kunst geef je een persoonlijke touch en maak je van je huis een thuis! Ben jij klaar voor wat moois?

In samenwerking met 90 gerenommeerde kunstenaars heeft Galerie de Ruimte een gevarieerd aanbod aan kunstobjecten. Schilderijen, mixed media, etsen, beelden van brons, glas, keramiek, (corten)staal en hout. Van realistisch tot abstract, voor jong en oud en ieder budget.
Bekijk het kunstaanbod in de galerie of online en kom in gesprek, om te kijken voor een match en proefplaatsing of kunstobject op maat. Galerie De Ruimte is de ‘Tinder voor de kunst’: match, chat en date!

Home is where the art is

 

 

 

Cris Gadiot

Chris Gadiot plaatst haar bronzen winterkoninkjes, ijsvogels, zwaluwen en meesjes op prachtig verbronste takken. Met muurpinnen worden het bijzondere en unieke muurobjecten voor binnen en buiten. 

Jacqueline Desmet

Jacqueline’s bronzen beelden zijn ontwapenend. Ze beroeren, stralen positiviteit uit en hebben vaak subtiele humor. Ze nodigen hun toeschouwer uit om de dagelijkse gang van zaken te relativeren en om te genieten.

Gerard Neijenhuis

Gerard Neijenhuis maakt geometrisch, complex gevormde,  bronzen beelden geïnspireerd op de natuur. Dan weer glanzend gepolijst en soms ook in pure ruwe eenvoud.

Meindert Regoort

Meindert Regoort is meesterlijk in de houtkunst. Zijn perfect uitgevoerde exclusieve vaas- lamel- schaal en holle vormen in bijzondere houtsoorten zijn qua lijn soms in pure eenvoud soms met een enorme complexiteit. 

Kasper de Gouw

De zeven vogels zijn een zeer gewild object in tuinen. Zacht bewegend in de wind scheren de vogels over het water in de vijver of over het bloembed.

Paul Spannenberg

De belangstelling van Paul Spannenberg in de vormgeving gaat vooral uit naar de optische werking van het glas. Verschillen in dik en dun, de tegenstelling in de binnenvorm en buitenvorm zijn van belang. 

Andrea Janssens

Andrea Janssens maakt abstracte schilderijen met evenwichtige composities waarin kleuren als doorleefd okergeel, vlezig rozerood en zinderend bleekblauw de boventoon voeren. Bekijk hier de collectie.

Saskia Weerepas

Saskia Weerepas schildert semi abstracte schilderijen, gelaagd in grijze/witte/aardkleurige tinten. Het lijnenspel toont een verrassende figuratie.

Mieke Robben

Mieke Robben (“Sterren op het doek”) portretteert ‘de vrouw’ waarbij transparantie, een boeiend lijnenspel en subtiele kleur een mooie sensuele combi zijn.