Kunsttaxatie – Kunst & Curiosa evenement

Laat uw kunst of antiek taxeren.
Wie weet heeft u wel kostbaarheden in huis!

 

kunsttaxatie

Het kunsttaxatie-evenement Kunst & Curiosa wordt georganiseerd in samenwerking met Kunsthandel Art Dumay uit Nuenen.
Een tot twee keer per jaar zijn Paul Dumay,eigenaar van Kunsthandel Art Dumay en een tweede taxateur in de galerie aanwezig om je meer te vertellen over de achtergrond, waarde en verkoopmogelijkheden.

 

De kunsttaxatiedag
Deze dag heeft veel overeenkomsten met het bekende televisieprogramma Tussen Kunst & Kitsch,dat sinds 31 oktober 1984 wordt uitgezonden, waaruit blijkt dat het al jaren in een behoefte voorziet. Voor mensen uit Geldrop en omstreken staan, 2x per jaar twee professionele taxateurs, van Art Dumay voor u klaar om uw kunst en curiosa te taxeren en te beoordelen op de waarde, herkomst, originaliteit en verkoopmogelijkheden. Denk hierbij aan schilderijen, pentekeningen, etsen, prenten (categorie ‘schilderijen’), zilver, munten, juwelen en antieke (kleine) voorwerpen (categorie ‘overig’).
De taxatie is bij deze gelegenheid mondeling.

Alleen taxatie in galerie De Ruimte door vooraanmelding!
Taxatiekosten: 1-3 objecten: € 6,00 | 4-6 objecten : € 12,-

Art Dumay
Kunsthandel Art Dumay in Nuenen is gespecialiseerd in de in- en verkoop van schilderijen uit de periode 1800 – 1950 én het restaureren, taxeren en inlijsten van schilderijen, tekeningen en etsen. Art Dumay is tevens adviespartner voor collectioneurs, bedrijven en instellingen wat betreft het ontsluiten en/of bewaken van kunstcollecties.

De taxateurs
Paul Dumay is eigenaar Kunsthandel Art Dumay. Paul Dumay taxeert, zoals hij dat zegt, de ‘platte kunst’, de schilderijen, prenten en etsen.
Paul Wullems is allround taxateur. Wullems studeerde kunstgeschiedenis en werkte onder andere bij veilinghuis Sotheby’s in Amsterdam en Londen. Hij werkt tegenwoordig bij een antiquair in Amsterdam en is tevens veilingmeester voor het onlineveilinghuis Catawiki.
Eric Rijnders is collectioneur van oude kunst sinds 1990. Opgeleid als kunsthistoricus zet Rijnders zich regelmatig in als allround-taxateur van kunstnijverheid.

Actualiteitenbrief
Ik houd je graag op de hoogte van nieuwe data voor Kunst & Curiosa via de maandelijkse actualiteitenbrief.

Schrijf je hier in!

Privacy
Alles is natuurlijk AVG-proof  ;-) Meer info over mijn privacybeleid vind je hier.

 

 

 

Galerie De Ruimte logo

Wilt u de Nieuwsbrief ontvangen?

Vul dan hiernaast uw e-mailadres in.

Bedankt voor uw aanmelding. Controleer uw e-mail om dit te bevestigen.

Pin It on Pinterest

Share This