Kunstcollectie ‘Winter 2022’

12 november 2022
Kunstcollectie Winter 2022

Kunstcollectie ‘Winter 2022’

EXTRA: Christmas sieraden-special met sieradenlijn van zilver en origineel Delftsblauw porselein voor het ultieme kerstgeschenk 2022. LEES MEER =>

Wil je gewoon kunst kijken of ben jij op zoek naar een nieuw pronkstuk?
Laat je dan verrassen door onze diverse Kunstcollectie ‘Winter 2022’.

Kunstcollectie ‘Winter 2022’ is een selectie van de mooiste kunstwerken van maar liefst 60 gerenommeerde kunstenaars uit Nederland en België.

Galerie De Ruimte is er voor iedereen, die op zoek is naar de echte kunstbeleving. Wij hebben onze deuren geopend om de liefde voor kunst met anderen te delen. Onze zorgvuldig samengestelde collectie neemt je mee op een ontdekkingsreis vol verwondering en verrassing.

Ons aanbod bij deze Kunstcollectie ‘Winter 2022’ gaat van realistisch tot abstract.

In de galerie vind je grootse schilderwerken, giclées, subtiel glaswerk en indrukwekkende beelden van brons, staal, neolitjh en keramiek. De verschillende vormen en materialen zorgen voor een verrassende Kunstcollectie ‘Winter 2022’.

Ons oog voor diversiteit en kwaliteit én de adviezen door een kunststylist maakt Galerie De Ruimte dé kunstgalerie om in de gaten te houden.

Ben je een beginnende kunstkoper of kunstkenner?
Kijk snel in de online galerie van Galerie De Ruimte of nog leuker: bezoek de Kunstcollectie ‘Winter 2022’ in de sfeervolle galerie in Ootmarsum.

Galerie De Ruimte  |  Gasthuisstraat 7  | 7631 CB Ootmarsum  | www.galeriederuimte.nl

Vind je dit ook interresant?

Lees ook

Kerstmarkt 2022 in Ootmarsum

Beleef Kerstmarkt 2022 “Kerst & Kunst” in Ootmarsum voor het bijzondere kerstgevoel, met een sieradenspecial bij Galerie De Ruimte.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *