Kunstadvies

Zoektocht

Op zoek naar iets moois, maar je kan het niet vinden? Of je weet niet waar je zoeken moet?
Particulier of bedrijfsmatig: Galerie De Ruimte kan je helpen in je zoektocht.
Dit is een gratis dienstverlening van de galerie.

Kunstadvies

Ik help je graag om dát kunstwerk te vinden die bij jouw persoonlijk en/of jouw werkomgeving past en de uitstraling van jouw bedrijf benadrukt. Én natuurlijk bij de gelegenheid en ook je budget past.
Door een groot netwerk aan kunstenaars en kennis van/over hun werk, kan ik particulieren en bedrijven voorzien van een deskundig kunstadvies over een eventuele kunstaankoop.
Maak voor een kunstadvies een gratis afspraak om je wensen kenbaar te maken.

Proefplaatsing

Een kunstadvies gaat bijna niet zonder proefplaatsing.

Heb je een selectie kunnen maken of zelfs hét kunstobject gevonden dat je totaal aanspreekt? Schroom niet om een proefplaatsing te vragen. Ik benadruk dat je eerst pas in je eigen woon/bedrijfsomgeving ziet welke impact het kunstwerk heeft!

Ongeveer twee jaar geleden zijn wij gaan wonen in ons “nieuwe” huis in de verbouwde wollen dekenfabriek De Wit.  Een rijksmonument. De ruimte was een uitdaging en de hoge muren vroegen om aandacht.

Wij zijn regelmatige bezoekers van de boeiende exposities van Sigrid Rhemrev in haar Galerie De Ruimte. Zodoende kwam zij bij ons voor een persoonlijk advies. Samen hebben we drie kunstenaars geselecteerd die we nader zouden bekijken. En afgelopen maand zijn we naar het atelier van Marjolein Landman in Tilburg geweest.

Haar kunstwerken waren meteen een schot in de roos. Met 4 van haar werken is ze naar Geldrop gekomen en weer samen met Sigrid hebben we een keus gemaakt.

Nu hangt er een prachtig spannend abstract kunstwerk boven de bank.

Sigrid, dank je wel voor alle tijd die je aan ons besteed hebt, het goede advies en begeleiding.

Paul en Connie

Dit weekend bij Sigrid twee mooie schilderijen uitgezocht. De proefplaatsing werd per ommegaande geregeld en Sigrid ging zelf mee en gaf advies. Dat kwam helemaal goed want we vielen meteen voor allebei de doeken en die hangen dan nu ook in ons huis te pronken. Verder een heel smaakvolle tentoonstelling met veel variatie. Zeer de moeite waard!

Nicole en Robert-Jan Hoogerbrug.