Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop “Headpieces”

9 september van 09:30 tot en met 14:00

reserveren onderaan deze pagina

In deze workshop begeleidt modekunstenares Agnes van Dijk (klik) u bij het creëren van uw eigen unieke headpiece ofwel hoofdaccessoire. U kunt deze totaal afstemmen op uw eigen kleding naar uw ideeën en smaak.

De kracht van Agnes van Dijk als couturier ligt bij haar fantasie en vermogen om materiaal uit de context te halen van de oorspronkelijke bedoeling. Hierdoor ontstaan verrassende en verbluffende creaties. Agnes is onder andere bekend als kostuumontwerper bij het Lichtstad Revuetheater.

Tijdens deze workshop krijgt u een beamerpresentatie over het inspiratieproces. Het zal u, samen met de prachtige headpieces die van Dijk zal tonen, losmaken van de geijkte patronen, doordat u anders leert kijken en omgaan met materiaal.
Het materiaal voor deze workshop wordt door Agnes verzorgd, maar u kunt gerust mooie en bijzondere items meenemen om in uw headpiece te verwerken.

Uw creatie zal aan het einde van de workshop professioneel gefotografeerd worden door fotografe Lies Vogelzang (klik). U kunt kiezen voor een mooie portretfoto of een foto van uw unieke headpiece op de pop. Lies Vogelzang is dé fotografe van de creaties van Agnes van Dijk.De foto van 18×13 cm. wordt digitaal naar u doorgestuurd.

De kosten voor dit arrangement zijn € 70,- inclusief materialen, koffie/thee, professionele foto en een uitgebreide lunch.

De luxe lunch wordt bereid door Mathieu Basemans van kookstudio Bastronomie (klik) in Mierlo. Wij houden ook rekening met dieetvoorschriften.

Omdat we graag weten of we genoeg cursisten kunnen verwelkomen :

Graag aanmelden via de rode reserveerknop!
Uw reservering is definitief na betaling via bankoverwijzing.
In geval van onvoorziene omstandigheden kunt u zich natuurlijk afmelden en retourneren wij uw bijdrage.

ALLEEN OP INSCHRIJVING!
MAX.12 DEELNEMERS
PRIJS :€ 70,00 incl. alle materialen, koffie/thee, foto door professionele fotograaf en een luxe lunch. 

Gegevens

Datum:
9 september
Tijd:
09:30 tot en met 14:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Pin It on Pinterest

Share This

Wilt u de Nieuwsbrief ontvangen?

Vul dan hiernaast uw e-mailadres in.

Bedankt voor uw aanmelding. Controleer uw e-mail om dit te bevestigen.