Laden Evenementen

« Alle Evenementen

KunstXpositie #33

30 oktober 2020 van 13:30 tot en met 7 februari 2021 van 16:30

Gratis
KunstXpositie #33

KunstXpositie #33

Fabel, fabelachtig, fabuleus.

Direct bij binnenkomst in de galerie is de goede sfeer voelbaar. Een ieder is verrast over de veelzijdigheid en artistieke vormgeving van de kunstobjecten, tentoongesteld op 250 m2.

Bij ons in de galerie weer een nieuwe beeldenstroom in plaats van beeldenstorm. Warme kleuren aan de muren met afbeeldingen die ons hart verwarmen.

Schilderijen, collages, beelden van brons, glas, hout en hars ontlokken bij de kijker zeker één keer ‘dat vind ik mooi!’.  Een gevarieerde kijk door de diverse kunstdisciplines, variërend van realistisch tot abstract maken de exposities voor een ieder interessant.

Steekwoorden voor KunstXpositie #33 zijn: ‘fabel, fabelachtig en fabuleus‘. Een aanrader!

Over de kunst

Geen thema maar overkoepelend de hoog artistieke kwaliteit van de kunstobjecten  van gerenommeerde Nederlandse kunstenaars.

Fabelachtige kunst aan de muur gemaakt met krijt-, digitale – , hout- en mixed media technieken.

Fabuleuze vormgeving van objecten in glas, brons, bijzondere houtsoorten en kunsthars.

Fabel of werkelijkheid? Kom, kijk en oordeel zelf!

De expositie is te bezichtigen t/m 7 februari 2021

KunstXpositie #33

Over de galerie

Galerie De Ruimte. Inhoud en kwaliteit. Voor jong en oud. Voor ieder budget. Voor een exclusieve kunstbeleving. Professioneel, gedreven en nét even anders.

Gratis parkeren en rolstoeltoegankelijk
Molenstraat 2 – Geldrop bij Eindhoven

Lees de Covid huisregels die wij aanhouden als je kunst komt kijken.

Coco van Gent

Haar unieke collages zijn gemaakt van exclusief hout fineer. Ze haalt de natuur uit haar context en zet haar terug in figuratieve en vaak zeer abstracte vorm, die vaak  een  fabelachtige uitstraling heeft.

Meer lezen en zien

Coco van Gent

Meindert Regoort

Gestileerde, strakke kunstobjecten uit hout dat een levendige, grillige groeiwijze heeft gehad. De tegenstellingen in vorm en materiaal maken Meinderts ‘houtbewerkingen’ fabuleus.

Meer lezen en zien
Meindert Regoort

Rob de Heer

Met behulp van foto’s en digitale technieken heeft Rob in zijn collages de mogelijkheid om zijn eigen wereld vast te leggen. Toont zijn werk de werkelijkheid of een fabel?

Meer lezen en zien

Rob de Heer - Tsarina & Kant

Lia Koster

Voor Lia Koster is de inspiratiebron voor haar geblazen glasobjecten het ontstaan van de verschillende levensvormen. De zaadvormen, primitieve groeivormen als ook vormen op microscopisch niveau zijn het resultaat.

Meer lezen en zien

Lia Koster

Erik Kierkels

De bronzen en glasobjecten zijn expressieve afbeeldingen van stieren, paarden en engelen. Fabuleuze beelden waar de ene keer de passie en energie vanaf spatten, soms ook kwetsbaar en ingetogen.

Meer lezen en zien

Black Bull - Erik Kierkels

Henny Salimans

Kernwaarde in de met krijttechniek bewerkte doeken is rust en regelmaat, zonder verveeld te raken. De matte uitstraling, de abstractie en de herkenbare golfbeweging geven een fabelachtige decor.

Meer lezen en zien

Henny Salimans

Iris Schreven

De mysterieuze, fabelachtige sfeer en passie voor detail blijven het werk van Iris Schreven kenmerken, net als haar experimentele werkwijze. De mixed media schilderijen zijn fijnzinnig van aard, met het accent op organische vormen en zachte kleurnuances waarbij het vrouwelijk gezicht nog regelmatig een onderdeel vormt van het totaal.

Meer lezen en zien
Tropical breeze - Iris Schreven

Chris Gadiot

De bronzen dieren van Chris Gadiot zijn óf met takken opgebouwd óf ze zitten op een tak. Een goede twist humor maakt ze zeer aaibaar.

Meer lezen en zien
Chris Gadiot

RSVP

Tickets zijn niet langer beschikbaar.

Gegevens

Begin:
30 oktober 2020 van 13:30
Einde:
7 februari van 16:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , ,

Locatie

Galerie De Ruimte