Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

KunstXpositie #33

15 mei van 13:30 tot en met 20 juni van 16:30

Gratis
KunstXpositie #33 - Galerie De Ruimte

KunstXpositie #33

Fabuleus!

Direct bij binnenkomst in de galerie is de goede sfeer voelbaar. Een ieder is verrast over de veelzijdigheid en artistieke vormgeving van de kunstobjecten, tentoongesteld op 250 m2.

Bij ons in de galerie weer een nieuwe beeldenstroom in plaats van beeldenstorm. Aan de muren schilderijen met kleuren die ons hart verwarmen.

Over de kunst

Schilderijen, collages, beelden van brons, glas, hout en hars ontlokken bij de kijker zeker één keer ‘dat vind ik mooi!’.  Een gevarieerde kijk door de diverse kunstdisciplines, variërend van realistisch tot abstract maken de exposities voor een ieder interessant.

Geen thema maar overkoepelend de hoog artistieke kwaliteit van de kunstobjecten van gerenommeerde Nederlandse kunstenaars.

Kom en oordeel zelf de fabuleuze objecten.

De expositie is te bezichtigen t/m 20 juni 2021.

Over de galerie

Galerie De Ruimte. Inhoud en kwaliteit. Voor jong en oud. Voor ieder budget. Voor een exclusieve kunstbeleving. Professioneel, gedreven en nét even anders.

Gratis proefplaatsing van in stock kunstwerken.

Je hoeft GEEN afspraak meer te maken om de galerie te bezoeken.

KunstXpositie #33 - Galerie De Ruimte

Nieuw gearriveerd

Er worden kunstobjecten verkocht en deze lege plekjes in de galerie worden natuurlijk direct weer aangevuld met nieuwe kunstwerken.

Mia America – keramiek

Marga Boogaard – keramiek

Janet Timmerije – schilderijen XL

Dirk Verberne – beelden van cortenstaal

 

Gratis parkeren en rolstoeltoegankelijk
Molenstraat 2 – Geldrop bij Eindhoven

Lees de Covid huisregels die wij aanhouden als je kunst komt kijken.

Coco van Gent

Haar unieke collages zijn gemaakt van exclusief hout fineer. Ze haalt de natuur uit haar context en zet haar terug in figuratieve en vaak zeer abstracte vorm, die vaak  een  fabelachtige uitstraling heeft.

Meer lezen en zien

Coco van Gent

Meindert Regoort

Gestileerde, strakke kunstobjecten uit hout dat een levendige, grillige groeiwijze heeft gehad. De tegenstellingen in vorm en materiaal maken Meinderts ‘houtbewerkingen’ fabuleus.

Meer lezen en zien
Meindert Regoort

Rob de Heer

Met behulp van foto’s en digitale technieken heeft Rob in zijn collages de mogelijkheid om zijn eigen wereld vast te leggen. Toont zijn werk de werkelijkheid of een fabel?

Meer lezen en zien

Rob de Heer - Tsarina & Kant

Lia Koster

Voor Lia Koster is de inspiratiebron voor haar geblazen glasobjecten het ontstaan van de verschillende levensvormen. De zaadvormen, primitieve groeivormen als ook vormen op microscopisch niveau zijn het resultaat.

Meer lezen en zien

Lia Koster

Erik Kierkels

De bronzen en glasobjecten zijn expressieve afbeeldingen van stieren, paarden en engelen. Fabuleuze beelden waar de ene keer de passie en energie vanaf spatten, soms ook kwetsbaar en ingetogen.

Meer lezen en zien

Black Bull - Erik Kierkels

Martine de Ruiter

Een bloemenpracht van acryl en paletstukken op linnen. Het werk van Martine de Ruiter past zich als een kameleon aan in je interieur door het grote kleurenpalet.

Meer lezen en zien

Verlicht - Martine de Ruiter

Iris Schreven

De mysterieuze, fabelachtige sfeer en passie voor detail blijven het werk van Iris Schreven kenmerken, net als haar experimentele werkwijze. De mixed media schilderijen zijn fijnzinnig van aard, met het accent op organische vormen en zachte kleurnuances waarbij het vrouwelijk gezicht nog regelmatig een onderdeel vormt van het totaal.

Meer lezen en zien
Tropical breeze - Iris Schreven

Chris Gadiot

De bronzen dieren van Chris Gadiot zijn óf met takken opgebouwd óf ze zitten op een tak. Een goede twist humor maakt ze zeer aaibaar.

Meer lezen en zien
Chris Gadiot

Plan je bezoek aan Galerie De Ruimte als je liever in je eigen BUBBLE winkelt.

  1. Selecteer het aantal personen
  2. Kies een datum
  3. Kies een tijd
  4. Vul je e-mailadres en je naam in en verstuur je reservering

Huisregels

Blijf thuis wanneer:

  • je een of meerdere van de volgende symptomen hebt: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38 graden Celsius).
  • je huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen hebt.
Verstuur

Gegevens

Begin:
15 mei van 13:30
Einde:
20 juni van 16:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , ,

Locatie

Galerie De Ruimte