Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

KunstExpo #28

23 augustus 2019 van 13:30 tot en met 27 oktober 2019 van 16:30

KunstExpo #28

KunstExpo #28

Direct vanuit het Zandvoortse museum komen de fantasie- en kleurrijke werken van Ada Breedveld naar Galerie De Ruimte. 
Deze zullen samen met de wiskundig geïnspireerde papierkunst van Jan Willem van Swigchem en de door Francisca Kalmijn op het doek geschilderd abstracte lichtreflecties een bijzondere tentoonstelling maken. 
Het geheel wordt gecompleteerd met geometrische keramische objecten van Marga Boogaard en de luchtige ‘joie de vivre’ diersculpturen in brons en neolith van Noor Brandt. 

Een mooi uitgebalanceerde expositie van gerenommeerde kunstenaars, die je niet mag missen !

Vanaf 23 augustus zijn de openingstijden verlengd: 

woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 13.30-16.30 uur

 

 

Marga Boogaard

De keramische objecten van Marga Boogaard kenmerken zich door de geometrische vorm. De complexiteit hiervan heeft een verrassingseffect die iedereen uitdaagt niet alleen ernáár maar ook erín te kijken!

Meer lezen en zien 

Noor Brandt

Noor Brandt streeft als beeldhouwster figuratieve sculpturen te creëren die een bepaalde ‘joie de vivre’ uitstralen. Ze zijn afgegoten in neolith en brons.

Meer lezen en zien

Francisca Kalmijn

Francisca Kalmijns kleurrijke schilderijen in pasteltinten weerspiegelen het lichtspel in het water.  Mysterieuze reflecties van de waterkant en de bloemen zijn het element in haar werk.

Meer lezen en zien 

Ada Breedveld

De Vrouw vormt het centrale punt in veel van haar kunstwerken en het maakt Breedvelds kunst zeer herkenbaar. Haar kunstwerken laten iets onwerkelijks, een droom zien, vol gevoel en beleving.

Meer lezen en zien

Jan Willem van Swigchem

Jan Willem van Swigchems wiskundig geïnspireerde papierkunstcreaties worden nauwkeurig met de hand uitgevoerd. Intrigerende kunstwerken gemaakt vanuit een fascinatie door punt, lijn, vlak, ritme, licht & schaduw.

Meer lezen en zien

Gegevens

Begin:
23 augustus 2019 van 13:30
Einde:
27 oktober 2019 van 16:30

Locatie

Galerie De Ruimte