Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

KunstExpo #1.5

1 mei 2020 van 13:30 tot en met 5 juli 2020 van 16:30

KunstExpo #1.5

Lees de richtlijnen die wij aanhouden als je kunst komt kijken.

KunstExpo #1.5

Er is weer veel nieuws te zien!

Net als de nieuwe 1.5 samenleving, ook in deze #1.5 expositie de komende tijd steeds weer een aanpassing, maar dan met nieuwe kunstwerken van gerenommeerde kunstenaars.

Een expositie op 250 m2 met ruim 100 kunstobjecten maken je bezoek tot een mooie, boeiende kunstbeleving.

KunstExpo #1.5 is een zorgvuldig samengestelde collectie voor jong en oud, voor elke beurs, in een sfeervolle ambiance ……nét even wat anders.

Mooi om naar te kijken, je te verwonderen, je verhaal erin terug te vinden.

Gratis parkeren en rolstoeltoegankelijk

Gerard Neijenhuis

Abstracte, vaak geometrische gevormde bronzen beelden, rauw, maar altijd met een gepolijst randje die een intrigerende zachtheid waarborgen.

Meer lezen en zien

Kien Hertoghs

Kien recyclet kastjes door ze van hun opgelegde huid te ontdoen. Ze maakt ze als het ware naakt, verwijdert alle ‘geliktheid’, zodat zichtbaar wordt hoe een boom werd ‘gedwongen’ een bepaalde vorm aan te nemen. Door de ‘nieuwe’ pootjes lijkt het kastje weer boom te worden.

Meer lezen en zien

Elies Auer

De schilderijen van Elies Auer trekken de aandacht door heldere kleuren en sterke lijnen en vormen. De toeschouwer wordt tot het abstract expressionistische werk aangetrokken, de titel stimuleert de dialoog, maar de boodschap wordt niet meteen onthuld.

Meer lezen en zien

Frank Boogaard

Franks bronzen beelden zijn een symbolisatie van zijn innerlijke emotionele wereld. Bij de afwerking streeft hij naar totale perfectie.

Meer lezen en zien

Saskia Weerepas

Van abstract naar figuratief, van semi-figuratief naar volledig abstract: het werk van Saskia Weerepas is voortdurend in beweging.
Een vloeiend lijnenspel in harmonie met zachte tinten kenmerken haar huidige werk.

Meer lezen en zien

Wil Crooijmans

Laat je ontroeren door de prachtige foto’s van gebouwen, in verzet tegen de tand des tijds, tot leven gebracht met vrouwelijke schoonheid.

Do. 18 juni 14:00 – Meet & Greet!

Meer lezen en zien

Annemieke Rozenberg

De keramiek ‘stapelingen’ van Annemieke Rozenberg zijn handgevormd dan wel op klassiek ambachtelijke manier gedraaid. De bolvormen worden met de hand beschilderd.

Meer lezen en zien

Marko Klomp

In de serie ‘Left behind’ zijn droefgeestigheid en schoonheid nauw met elkaar verbonden.
Doordat het dier klein van formaat is, dwingt Marko de kijker op reis te gaan, het schilderij te ontdekken. De reis wordt gekenmerkt door Klomps kenmerkende handschrift. De vervagende lijnvoering (sfumato) roept een dromerige sfeer op.

Meer lezen en zien

Ellen Rijsdorp

Vormen waar wind, water, vuur of ander aardse elementen mee hebben gespeeld. Een stuk boomschors, leisteen…. de ritmes die daarin voorkomen zijn een inspiratiebron voor de oppervlakte structuren van Ellens keramische werk

Meer lezen en zien

George Kabel

George heeft vooral affiniteit met geometrische en organische vormen. Het gaat hem niet zozeer om de representatie of inhoud van het beeldhouwwerk, maar om de vorm, die de drager is van gemoedsbeweging.

Meer lezen en zien

Kasper de Gouw

De bronzen dierfiguren blijven altijd herkenbaar, ofschoon er ook vervorming en overdrijving toegepast kunnen worden. Het gepolijste glimmertje hoort er in Kaspers werk meestal bij. 

Meer lezen en zien

Kasper de Gouw - Kat

Nicole Ladrak

Nicole Ladrak maakt met een zelf ontwikkelde, unieke techniek haar “schilderijtjes van stof en tule”. Het zijn kleine stillevens met bloemen, fruit of afbeeldingen van vogeltjes.

Meer lezen en zien

Nicole Ladrak-Roodborstje

Gegevens

Begin:
1 mei 2020 van 13:30
Einde:
5 juli 2020 van 16:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , ,

Locatie

Galerie De Ruimte