Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Airbrush lezing en demonstratie

21 september 2017 van 19:00 tot en met 22:30

€20,

Omdat we graag weten hoeveel mensen we kunnen verwelkomen :

Graag aanmelden via de rode reserveerknop!
Uw reservering is definitief na betaling via bankoverschrijving.
Bij onvoorziene omstandigheden kunt u zich natuurlijk afmelden en retourneren wij uw bijdrage.
Kaartverkoop ook in de galerie een half uur voorafgaand aan de lezing op 21 september. Betaling dan uitsluitend contant.

Datum: 21 september
Tijd: 19.00-22.30 uur
zaal open: 18.30 uur
Locatie: galerie De Ruimte, Molenstraat 2 ,Geldrop

entree: € 20,-
incl. pauzedrankje én een kadobon t.w.v. 25 euro korting op een workshop bij Foxy Studio

  • De presentatie en demonstratie is voor beginners en gevorderden.
  • Oosterlee vertelt onder andere over de geschiedenis en de mogelijkheden van de airbrush, dit ook in combinatie met de penseel. Tevens geeft ze een basisuitleg over kleurenleer en kleuren mengen en gouden tips en tricks.
  • Om een goed beeld van Oosterlees werkwijze te krijgen krijg je  een demonstratie van de opbouw van een close up van een oud gezicht met oog.
  • Ter afsluiting krijgt iedereen die nog nooit geairbrusht heeft de gelegenheid tot een experiment in het schrijven van zijn/haar naam.
    Een mooie herinnering aan een fantastische avond!

Marissa Oosterlee behoort tot de besten in de airbrush-scene. Sinds 2003 werkt zij als professioneel kunstenares. In 2011 ontwikkelde Oosterlee een leersysteem genaamd ‘Tech’nEZ tm’. Deze techniek vergemakkelijkt het aanleren van de airbrushtechniek én brengt de persoonlijke airbrushtechnieken op een hoger niveau. Oosterlee reist over de hele wereld om hierin masterclasses te geven.
Marissa Oosterlee legt zich meer en meer toe in de realistische schilderkunst met de penseel. Het vrije werk is voor haar een nieuwe uitdaging naast het brushen van portretten in opdracht.
Zij exposeert nu voor het eerst met haar vrije werk in Nederland: in galerie De Ruimte in Geldrop.

Via een omweg is Marissa in de voetsporen getreden van haar beroemde grootoom Leo Jansen. Hij was een van de eerste pin-up illustrators voor Playboy magazine en maakte vele portretten voor beroemdheden als Rolling Stones en de Beatles.
De droom van Oosterlee was als illustrator voor Walt Disney te werken. De werkelijkheid werd dat ze als illustrator voor bekende spelbedrijven, covers voor bordspellen en videogames ontwierp. Oosterlee maakte op een gegeven moment de keus analoog te willen blijven werken en de digitale wereld van haar branche te verlaten. Ze switchte naar de airbrush om haar creativiteit en vakmanschap kwijt te kunnen.
Vele opdrachten voor bedrijven en privé volgden. In de airbrush-scene staat Oosterlee het meest bekend om haar fotorealistische beelden.

Oosterlee geeft workshops in haar Foxy Studio in Katwijk (www.foxystudio.com)

Foxy studio

In the lead of this company are Marissa Oosterlee and Carlo Tedesco. Together, they run a Foxy Studio V.O.F, holding art classes worldwide and running an online art shop.

Marissa Oosterlee: Has been a professional artist since 2003, and teaching art since 2005. She has worked as an illustrator for companies such as Jumbo spellen, Nobilis, Tv Fun, and  Davilex, and build up many collectors and customers that buy her artwork and fantasy illustrations.

In 2011 she developed a teaching system called Tech’nEZ tm, which makes learning how to airbrush and bring it to a higher level, very easy.

 

Gegevens

Datum:
21 september 2017
Tijd:
19:00 tot en met 22:30
Kosten:
€20,
Evenement Categorie:

Pin It on Pinterest

Share This

Wilt u de Nieuwsbrief ontvangen?

Vul dan hiernaast uw e-mailadres in.

Bedankt voor uw aanmelding. Controleer uw e-mail om dit te bevestigen.