Betaalbare kunst

Betaalbare kunst kopen in Eindhoven en omstreken?

In Galerie De Ruimte in Geldrop onder de rook van Eindhoven vind je hedendaagse kunst met een hoge artistieke kwaliteit, voor jong en oud, met een budget tussen de €10,- en € 30.000,-

De prijzen zijn absoluut realistisch en fair berekend en worden door de kunstenaar bepaald. Én de prijzen zijn zowel bij de kunstenaar als in de galerie gelijk.

Wat is betaalbare kunst?

In feite is de term ‘betaalbaar’ een zeer relatief gegeven. Wat voor de één betaalbaar is, kan voor een ander onbetaalbaar zijn.
Tussen betaalbaar en dúúr bestaat echter wel een verschil. Bij een té duur kunstwerk is er een scheve verhouding tussen ‘prijs en kwaliteit’. Je kunt ervan uitgaan dat een goede galerie je in het prijs-kwaliteitsplaatje niet ‘belazert’ (een ander woord is er m.i. niet voor uitbuiting van de klant).

Prijsbepaling

De prijs van een kunstwerk wordt o.a. bepaald door de originaliteit, materiaal, maakproces en het currivulum vitae van een kunstenaar.

Een professionele kunstenaar zal altijd overal dezelfde prijzen hanteren. Of hij nu vanuit zijn atelier of een galerie verkoopt.

Betaal voor een góed kunstwerk.

San rijst de vraag: ‘Wat is een goed kunstwerk?’
Ik zeg altijd: Een goed kunstwerk verraadt nooit zijn geheim. Het moet iets te vertellen hebben, verrassen of verbazen, een gevoel bij je los maken.
Het zal je altijd blijven intrigeren, je zult er steeds weer wat nieuws in ontdekken. Je zult het mooi vinden omdat het de kleuren en vormen heeft die bij jou horen. Je zult er altijd van genieten.

Verder moet de vormgeving origineel zijn, en de kunstenaar moet duidelijk zijn eigen handschrift hierin hebben.  Daarbij moet het ook nog eens technisch goed uitgevoerd zijn.

Kunst zoeken in Eindhoven en omstreken.

Bezoek regelmatig Galerie De Ruimte, vlakbij Eindhoven waar wij zeer regelmatig nieuwe kunstcollecties tonen. Blijf op de hoogte via de Kunstbrief!

De galerie is rolstoeltoegankelijk en heeft een eigen parkeerplaats.

De online collectie van Galerie De Ruimte met ruim 1100 kunstobjecten, heeft er zeker iets tussen dat jij mooi vindt en dat helemaal bij jou thuis tot zijn recht komt.

Advies

Heb je een (aantal) favoriet(en) gevonden? Wij denken graag met je mee welke kunstwerken het meest geschikt zijn. Het adviseren in je zoektocht is GRATIS.

Proefplaatsing

Een proefplaatsing door de galerie is zeer aan te bevelen voordat je tot aankoop overgaat. Het proefplaatsen van de ‘in stock’ objecten is ook GRATIS!

In opdracht

Past het kunstwerk niet helemaal bijvoorbeeld qua formaat of kleur? Vraag de galerie naar de mogelijkheden voor een maakopdracht. Dat is het toffe van kunst 😉

En ja, het blijft betaalbaar!

 

 

Betaalbare kunst kopen in de galerie
Betaalbare kunst kopen in de galerie

Plan je bezoek aan Galerie De Ruimte

  1. Selecteer het aantal personen
  2. Kies een datum
  3. Kies een tijd
  4. Vul je e-mailadres en je naam in en verstuur je reservering
  5. Print de bevestiging of laat deze zien op je smartphone in de galerie

Huisregels

Gedurende 30 minuten kan je de kunst bekijken. Blijf thuis wanneer:

  • je een of meerdere van de volgende symptomen hebt: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38 graden Celsius).
  • je huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen hebt.
Verstuur