Jeroen van de Brug

Geblazen glasobjecten

Kenmerkend zijn de organische vormen waarin het spel van licht en kleur plaatsvindt. Van de Brug werkt samen met glasblazers als Richard Price, Marek Bartko (geassisteerd door Frederic van Overschelde of Marek Effmert) en meester glasblazer Gert Bulée, die jarenlang de meester was van het glasatelier van Royal Leerdam.
LEES MEER>>>

Harry Fayt

onderwaterfotografie

Onderwatermodefotograaf Harry Fayt maakt nu internationaal furore zowel in de commerciële mode- als kunstwereld.
LEES MEER>>>

Ingrid Capozzi

glazen wandobjecten

De unieke wandobjecten hebben versmolten glas als venster voor achterliggende lagen.De sfeer van verstilling komt in het organisch abstracte werk sterk naar voren.
LEES MEER>>>

Fieke Hordijk

Beelden en wandobjecten van metalen

In de vormgeving bevindt zij zich op het terrein waar figuratie en abstractie samenkomen. Het verbeelden van energie, vitaliteit en kracht is van groot belang.Het materiaal waar Fieke mee werkt bestaat afwisselend uit koper-, messing- en bronsplaat, roestvast staal, staal, gegoten brons, zilver en toevallige materialen. Oxides, lakken en verf in aardetinten worden gebruikte om extra kleur en accenten te leggen.
LEES MEER>>>

Cees Meijer

Beelden van steen

De objecten zijn gebeeldhouwd uit de dat hardere steensoorten, zoals marmer, arduin en graniet. Als contrast geven de ronde lijnen en vormen de beelden een zachte uitstraling.
LEES MEER>>>

Cees Roorda

wildlife art

Kenmerkend voor het werk van de klassieke fijnschilder zijn de zorgvuldige combinaties van de drie elementen schoonheid, compositie en gedetailleerde uitdrukking. Roorda’s geduldige penseel maakt de fijnste veertjes zichtbaar en de stofuitdrukking van zijn vogelwerk is dan ook fenomenaal. Naast vogels ligt zijn specialisme in grote dieren, meestal Europees wild. De uitwerking is gedetailleerd zonder dat het werk echt ‘doorgeschilderd’ wordt naar het hyperrealisme, want “het schilderij is geen foto” aldus Roorda.
LEES MEER >>>

Dirk Verberne

Vogelsculpturen van gesmeed cortenstaal

Dirk Verberne is een meester in het smeden van (corten)staal tot prachtige beelden.
De groei en ontwikkeling, kracht, dynamiek en organische vormen van de natuur, dagen hem uit deze te vangen in het staal waarmee hij werkt, met vuur als gereedschap.
LEES MEER>>>

Nico Vrielink

Schilderijen

Vrielinks werken zijn veelal (half) naakt, Oosters, realistisch, idyllisch, herkenbaar en exotisch. Zijn uitgangspunt is het gezicht van zijn vrouw als perfectie weer te geven. De rest van het lichaam, het decor en de algemene afwerking wordt hierop steeds wisselend, van donker naar helder, aangepast.
LEES MEER>>>

Chris Gadiot

Dierportretten

Gadiots werk is figuratief en “aaibaar” met vaak een stukje humor. De enorme liefde voor de natuur is terug te vinden in Chris’ beelden.
LEES MEER>>>

Wilma van Geldrop

Sieraden

De sieraden van van Geldrop zijn met oude technieken vervaardigd waarop zij niet waardevolle sieraden met een verhaal verwerkt.
LEES MEER>>>

Ine Knapen

Juwelen

Edelsmid Ine Knapen maakt geen klassieke sieraden, wel spannende juwelen. Metalen als zilver, goud, koper,titanium, tombak,aluminium en ijzer worden gecombineerd met bont, rubber, porselein kunststof of kant. Een interessante uitdaging die hele spannende juweeltjes opleveren.
LEES MEER>>>

Pin It on Pinterest

Share This

Wilt u de Nieuwsbrief ontvangen?

Vul dan hiernaast uw e-mailadres in.

Bedankt voor uw aanmelding. Controleer uw e-mail om dit te bevestigen.