Andrea Janssens

De abstracte schilderijen van  Andrea Janssens vallen op door het eigen kleurenpalet, waarin een doorleefd okergeel, een vlezig rozerood en een zinderend bleekblauw de boventoon voeren. Al schilderend beginnen kleuren en vormen een eigen leven te leiden. De gelaagdheid en compositie geven diepgang aan het werk die je het eigen verhaal laten vertellen.

website Andrea Janssenscollectie in de galerie

Eef Wezenberg

Glasobjecten

Het materiaal waarmee Eef Wezenberg werkt is optisch kristal, een zeer hoogwaardige vorm van glas met een hoge helderheid, waardoor de lichteffecten maximaal zijn. Wezenberg probeert door simpele geometrische  vormen maximale kleureffecten te bereiken. Zijn objecten moeten eigenlijk vanuit diverse hoeken bekeken worden waardoor het glas steeds andere impressie geeft, een ‘spel van illusies’.galeriecollectie

Liesbeth Rutten

Bronzen beelden

Liesbeth verbeeldt de zielenroerselen van de mens in brons. Sobere vrouwenfiguren als zoekende pelgrim of ijdele catwalker, gestileerde dubbelfiguren in liefdevolle relatie tot elkaar of geabstraheerde bronzen waarbij Liesbeth speelt met structuren van symbolische beeldelementen die zij vindt in de natuur en die altijd weer terugvoeren naar haar innerlijke belevingswereld.galeriecollectie

Nanouk Weijnen

Schilderijen met dierportretten 

De realistische schilderijen van de geportretteerde (landbouw)huisdieren van Nanouk Weijnen zijn onmiskenbaar een uitdrukking van haar meesterschap. In het werk van Weijnen draait alles om de emotie die een dier oproept. De extreme humanisering van de konijnen, kippen, koeien en honden ontleent het werk identiteit en betekenis.galeriecollectie

Nicole Cijs

Abstracte schilderijen

Nicole Cijs is een abstract schilder, werkende vanuit de vrije expressie. Voor haar is het schilderen een wereld waarin geëxperimenteerd kan worden. Ze maakt schilderijen in gemengde techniek, waarbij textuur, beweging en dieptebeleving het beeld bepalen. Spanning tussen kleur, duister en licht zijn hierbij leidraad. Het proces van schilderen in geglaceerde lagen, als ook het werken met diverse materialen, gereedschappen en technieken vormen gezamenlijk haar grootste inspiratiebron.galeriecollectie

Walther van den Biggelaar

Stenen beelden

De abstracte vorm in de harde steen, met name springstone en serpentijn, is kenmerkend voor de beelden van Van den Biggelaar. Het beeld heeft vanuit verschillende perspectieven weer een ander aangezicht.  Van den Biggelaar streeft naar een resultaat dat in de eerste plaats het oog moet behagen. Een voorbeeld voor hem is, zoals voor velen Barbara Hepworth,  hoewel haar beelden niet als inspiratie dienen. De steen is de inspiratie. “Je moet gewoon het mooiste eruit halen”………..galeriecollectie

Carpet Sign

De brede collectie kenmerkt zich door rijkheid en tijdloosheid met een knipoog naar trendy. Afhankelijk van de gekozen kleur, structuur en poolhoogte is de collectie toepasbaar in zowel een modern als klassiek interieur. Een duidelijke signatuur van Carpet Sign is het gebruik van fijne [kam-]garens; hierdoor kan een grote hoeveelheid kleuren toegepast worden waardoor een zeer genuanceerd en glansrijk beeld ontstaat.

HOMMAGE DEPARTMENT

Lampen van porselein

THIS SMALL LAMP HAS A RADIANT APPEARANCE BECAUSE OF ITS INTIMATE SIZE, THE HIGH-QUALITY FLOWER PRINT AND THE SUBTLE, GOLDEN BOTTOM RIM, ESPECIALLY IN COMBINATION WITH THE CLASSIC EDISON BULBS. BEAUTIFUL AS A DECORATIVE ELEMENT AND OFFERING MANY POSSIBILITIES FOR PLAYFUL COMBINATIONS. # FLOWERS WERE NOMINATED BY RIJKS STUDIO AWARD

galeriecollectie

Dirk Verberne

Vogelsculpturen van gesmeed cortenstaal

Verberne is een meester in het smeden van stalen sculpturen. De groei en ontwikkeling, kracht, dynamiek en organische vormen van de natuur, dagen hem uit deze te vangen in het staal waarmee hij werkt, met vuur als gereedschap. De vogelsculpturen geven uiting aan die diversiteit en beweeglijkheid, met houdingen als karakters.

website Dirk Verberne collectie in galerie

Ine Knapen

Juwelen

Juweelontwerpster Ine Knapen maakt geen klassieke sieraden, wel spannende juwelen. Metalen als zilver, goud, koper,titanium, tombak,aluminium,porselein en ijzer worden gecombineerd met bont, rubber, porselein kunststof of kant. Een interessante uitdaging die hele spannende juweeltjes opleveren.
collectie in galerie

Angelika Poels

Olieverf, glasverf, plexiglas en selfies zijn de materialen voor deze mixed media paintings. Schilderijen die door expressief kleurgebruik, expressieve penseelstreek en bijzondere materiaalgebruik een zeer moderne, abstracte uitstraling hebben. Unieke werken die een antwoord zijn op onze hedendaagse belevingswereld.
galeriecollectie

Geert Verstappen

De bronzen beelden van Geert  zijn van hoge artistieke kwaliteit, voor binnen en buiten, hebben een unieke vormgeving en bijzondere kleurpatin.galeriecollectie

Hannie Rieuwerts

Hannie Rieuwerts weet in haar aquarels als geen ander het licht weer te geven. De schaduw speelt een belangrijke rol . Het bepaald de sfeer die in al haar werken zeer herkenbaar is. collectie galerie

Lei Hannen

Lei Hannens keramische afbeeldingen van paarden en stieren worden beinvloed door zijn studiereizen naar China,Marokko,Mongolië,Japan en Maleisië.
galeriecollectie

Martie van der Velden

De realistisch geschilderde stillevens zijn een ware story telling op het doek over onderwerpen uit de geschiedenis of het dagelijkse leven. OIlpaintings on panel.
galeriecollectie

Jeroen Wesselink Vormgeving

My Deer, a stylish and refreshing stool, available in a black and white. If you don’t need it, hang it upside down on a wall hook and presto, it changes into a colourful, sleekly stylized deer head. Ideal for public spaces, where the seats can be transformed into a decorative gaily-coloured herd on the wall in just a wink.

website Jeroen Wesselink collectie in galerie

Cees Roorda

wildlife art

Kenmerkend voor het werk van de klassieke fijnschilder zijn de zorgvuldige combinaties van de drie elementen schoonheid, compositie en gedetailleerde uitdrukking. Roorda’s geduldige penseel maakt de fijnste veertjes zichtbaar en de stofuitdrukking van zijn vogelwerk is dan ook fenomenaal. Naast vogels ligt zijn specialisme in grote dieren, meestal Europees wild. De uitwerking is gedetailleerd zonder dat het werk echt ‘doorgeschilderd’ wordt naar het hyperrealisme, want “het schilderij is geen foto” aldus Roorda.
collectie in galerie

Anne van den Heuvel

Devine Acoustics 

Anne ontwerpt en realiseert unieke, kleurrake kunstwerken die geluiddempende eigenschappen hebben. Wandkleden en textiele installaties die door het materiaal waarvan ze gemaakt zijn, een gunstige invloed uitoefenen op de akoestiek en sfeer van de ruimte. Op maat en op kleur, passend bij iedere inrichting.
website Anne van den Heuvel collectie in galerie

StudioDaG

Studio DaG is de ontwerpstudio van Denise en Guus. Zij zijn twee jonge ontwerpers die de balans zoeken tussen werk en leven, geld en geluk, product en identiteit, hebberigheid en continuïteit.
Studio Dag biedt eerlijke houdbare producten met een handschrift, een eigenheid. Ze zoeken de twist, iets nieuws creëren uit oude materialen en technieken, slimme tot de verbeelding sprekende oplossingen.

website StudioDaG collectie in galerie

Fieke Hordijk

Beelden en wandobjecten van metalen

In de vormgeving bevindt zij zich op het terrein waar figuratie en abstractie samenkomen. Het verbeelden van energie, vitaliteit en kracht is van groot belang.Het materiaal waar Fieke mee werkt bestaat afwisselend uit koper-, messing- en bronsplaat, roestvast staal, staal, gegoten brons, zilver en toevallige materialen. Oxides, lakken en verf in aardetinten worden gebruikte om extra kleur en accenten te leggen.

website Fieke Hordijk
collectie galerie

Chris Gadiot

Dierportretten

Gadiots werk is figuratief en “aaibaar” met vaak een stukje humor. De enorme liefde voor de natuur is terug te vinden in Chris’ beelden.
collectie in galerie

Wilt u de Nieuwsbrief ontvangen?

Vul dan hiernaast uw e-mailadres in.

Bedankt voor uw aanmelding. Controleer uw e-mail om dit te bevestigen.

Pin It on Pinterest

Share This