Actueel in de galerie

Marianne Collet

Beelden van bijzondere steensoorten

Collets beelden zijn gehouwen uit bijzondere steensoorten in alle hardheidsgradaties,die zij overal in Europa verzamelt. Het is voor haar een streven om van de ruwe harde stenen de mooie binnenkant te laten zien, in mooie lijnen. Dit resulteert in zowel abstracte – als figuratieve beelden, die de toeschouwer van iedere zijde weer een verrassend ánder beeld tonen.

galeriecollectie

Rob Plattel

Natural Art

Plattels ‘natural art’ wandobjecten bestaan uit organisch en plantaardig materiaal dat hij vaak zelf verzamelt, droogt en selecteert. De natuur als inspiratiebron én als basismateriaal. Plattels werk heeft een serene schoonheid welke door ritmisch, menselijk handelen in diepe concentratie en helderheid, vorm krijgt.

galeriecollectie

Saskia Weerepas

Semi-abstracte schilderijen

Van abstract naar figuratief, van semi-figuratief naar volledig abstract: Saskia’s schilderijen zijn voortdurend in beweging. Een vloeiend lijnenspel in harmonie met zachte of juist kleurrijke tinten kenmerken haar huidige schilderwerk.

galeriecollectie

Rose van den Hurk

(Gedenk)beelden van brons

De rondingen van een vrouwenlichaam, het kind, de geboorte en de natuur in haar prachtige groei zijn voor haar een onuitputtelijke bron van inspiratie. Haar bronzen beelden, alle unica’s, zijn dan weer iel maar sterk en trots met een krachtige, golvende sierlijke beweging, dan weer fors, vol, rond en verstild.

galeriecollectie

Viv Hermans

Realistische schilderkunst

Viv is, als realistisch schilder, altijd op zoek naar nieuwe thema’s. Deze zijn dán weer heel traditioneel dán weer heel modern. Evenzo de composities, die zij met uiterste precisie in een geheel eigen sfeer schildert.

galeriecollectie

Thérèse Bouwens

Glazen hartobjecten

Voor Thérèse Bouwens staat in haar glasobjecten het hart centraal.
Niet alleen is het een vitaal orgaan maar het is tevens een krachtige metafoor. In iedere taal en cultuur neemt het hart een belangrijke plaats in. Ieder hart is uniek.

galeriecollectie

Andrea Janssens

De abstracte schilderijen van  Andrea Janssens vallen op door het eigen kleurenpalet, waarin een doorleefd okergeel, een vlezig rozerood en een zinderend bleekblauw de boventoon voeren. Al schilderend beginnen kleuren en vormen een eigen leven te leiden. De gelaagdheid en compositie geven diepgang aan het werk die je het eigen verhaal laten vertellen.

website Andrea Janssenscollectie in de galerie

Carpet Sign

De brede collectie kenmerkt zich door rijkheid en tijdloosheid met een knipoog naar trendy. Afhankelijk van de gekozen kleur, structuur en poolhoogte is de collectie toepasbaar in zowel een modern als klassiek interieur. Een duidelijke signatuur van Carpet Sign is het gebruik van fijne [kam-]garens; hierdoor kan een grote hoeveelheid kleuren toegepast worden waardoor een zeer genuanceerd en glansrijk beeld ontstaat.

Dirk Verberne

Vogelsculpturen van gesmeed cortenstaal

Verberne is een meester in het smeden van stalen sculpturen. De groei en ontwikkeling, kracht, dynamiek en organische vormen van de natuur, dagen hem uit deze te vangen in het staal waarmee hij werkt, met vuur als gereedschap. De vogelsculpturen geven uiting aan die diversiteit en beweeglijkheid, met houdingen als karakters.

website Dirk Verberne collectie in galerie

HOMMAGE DEPARTMENT

Lampen van porselein

THIS SMALL LAMP HAS A RADIANT APPEARANCE BECAUSE OF ITS INTIMATE SIZE, THE HIGH-QUALITY FLOWER PRINT AND THE SUBTLE, GOLDEN BOTTOM RIM, ESPECIALLY IN COMBINATION WITH THE CLASSIC EDISON BULBS. BEAUTIFUL AS A DECORATIVE ELEMENT AND OFFERING MANY POSSIBILITIES FOR PLAYFUL COMBINATIONS. # FLOWERS WERE NOMINATED BY RIJKS STUDIO AWARD

galeriecollectie

Angelika Poels

Olieverf, glasverf, plexiglas en selfies zijn de materialen voor deze mixed media paintings. Schilderijen die door expressief kleurgebruik, expressieve penseelstreek en bijzondere materiaalgebruik een zeer moderne, abstracte uitstraling hebben. Unieke werken die een antwoord zijn op onze hedendaagse belevingswereld.
galeriecollectie

Eef Wezenberg

Glasobjecten

Het materiaal waarmee Eef Wezenberg werkt is optisch kristal, een zeer hoogwaardige vorm van glas met een hoge helderheid, waardoor de lichteffecten maximaal zijn. Wezenberg probeert door simpele geometrische  vormen maximale kleureffecten te bereiken. Zijn objecten moeten eigenlijk vanuit diverse hoeken bekeken worden waardoor het glas steeds andere impressie geeft, een ‘spel van illusies’.galeriecollectie

Jeroen Wesselink Vormgeving

My Deer, a stylish and refreshing stool, available in a black and white. If you don’t need it, hang it upside down on a wall hook and presto, it changes into a colourful, sleekly stylized deer head. Ideal for public spaces, where the seats can be transformed into a decorative gaily-coloured herd on the wall in just a wink.

website Jeroen Wesselink collectie in galerie

Ine Knapen

Sieraden

Juweelontwerpster Ine Knapen maakt geen klassieke sieraden, wel spannende juwelen. Metalen als zilver, goud, koper,titanium, tombak,aluminium,porselein en ijzer worden gecombineerd met bont, rubber, porselein kunststof of kant. Een interessante uitdaging die hele spannende juweeltjes opleveren.
collectie in galerie

Chris Gadiot

Dierportretten

Gadiots werk is figuratief en “aaibaar” met vaak een stukje humor. De enorme liefde voor de natuur is terug te vinden in Chris’ beelden.
collectie in galerie

Hannie Rieuwerts

Hannie Rieuwerts weet in haar aquarels als geen ander het licht weer te geven. De schaduw speelt een belangrijke rol . Het bepaald de sfeer die in al haar werken zeer herkenbaar is. collectie galerie

Lei Hannen

Lei Hannens keramische afbeeldingen van paarden en stieren worden beinvloed door zijn studiereizen naar China,Marokko,Mongolië,Japan en Maleisië.
galeriecollectie

Martie van der Velden

De realistisch geschilderde stillevens zijn een ware story telling op het doek over onderwerpen uit de geschiedenis of het dagelijkse leven. OIlpaintings on panel.
galeriecollectie

Geert Verstappen

De bronzen beelden van Geert  zijn van hoge artistieke kwaliteit, voor binnen en buiten, hebben een unieke vormgeving en bijzondere kleurpatin.galeriecollectie